Samen staan we sterker! InterimWorX en PHOCUS bundelen de krachten. Per januari 2024 gaan we samen verder onder de naam PHOCUS.

Als gefuseerde partij bieden wij verschillende diensten op het vlak van HR en Salarisadministratie. We werven salarisadministrateurs, bemiddelen interim HR en payroll professionals, bieden Software as a Service aan (Saas), verzorgen de implementatie van HR en payroll software en hebben payroll consultants in dienst die zowel operationeel- als advieswerk verrichten.

We willen graag groeien! Dat betekent dat we op zoek zijn naar junior, medior en senior salarisadministrateurs die als payroll consultant bij PHOCUS willen werken. En dat we ons netwerk van interim salarisadministrateurs en payroll professionals willen uitbreiden. Dat we een nieuwe generatie payroll consultants op willen leiden. Om dit te realiseren zijn we op zoek naar een Corporate Recruiter!

Zoek jij een nieuwe (parttime) baan als Corporate Recruiter in Rotterdam? Ben jij sociaal, enthousiast en commercieel gedreven? Wil jij je onderdompelen in een niche branche en je bezig houden met onderwerpen als sourcing, employer branding, het opzetten van een Academy en strategische personeelsplanning? Zoek jij een coördinerende, operationele en adviserende positie bij een mensgerichte organisatie?

Dan ben jij de corporate recruiter die wij zoeken!