088 408 6789

InterimWorX en PHOCUS: Samen sterker in HR en salarisadministratie

Wij delen met enthousiasme het nieuws over de fusie van InterimWorX en PHOCUS, waarmee we nu als één bedrijf een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van HR en Payroll aanbieden. Deze samenwerking brengt meer dan 20 jaar ervaring van InterimWorX in bemiddeling samen met de 23-jarige expertise van PHOCUS in HR en salarisadministratie.

Een uitgebreid aanbod met kwaliteit voorop

InterimWorX heeft zich gedurende twee decennia gespecialiseerd in het bemiddelen van HR- en salarisprofessionals, met een focus op het zorgvuldig matchen van ervaren talent met organisaties in Nederland. Door te fuseren met PHOCUS kunnen we ons dienstenaanbod uitbreiden met outsourcing, consultancy en software implementatie, waardoor we onze klanten een nog breder aanbod aan hoogwaardige oplossingen kunnen bieden.

BEST PEOPLE, BEST RESULTS

Onze visie, “BEST PEOPLE, BEST RESUTLS”, is gebaseerd op het geloof dat uitstekend werkgeverschap de beste medewerkers aantrekt. Hierdoor leveren we de beste kennis en kunde voor iedere HR-afdeling en salarisadministratie. Met 23 jaar ervaring als HR- en salarisspecialist, ziet PHOCUS de fusie met InterimWorX als een kans om hun bestaande netwerk van 50 professionals aan te vullen. Deze fusie resulteert in een pool van meer dan 125 HR- en Salarisexperts, die waarde toevoegen aan organisaties, op het gebied van HR en salarisadministratie. Door te opereren onder de naam PHOCUS zijn we nu nog beter in staat om onze klanten te voorzien van geïntegreerde oplossingen en expertise op maat.

Ontdek onze vernieuwde dienstverlening

Benieuwd naar wat de fusie van InterimWorX en PHOCUS kan betekenen voor jouw organisatie? Ontdek ons vernieuwde aanbod en onze expertise op de website van PHOCUS.

Vragen of wil je meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou een succesvolle toekomst tegemoet te gaan.

frame
frame