010 477 44 58

HR carrièremogelijkheden

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen human resources? Dan ben je bij InterimWorX aan het goede adres. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan binnen human resources of op zoek bent naar een interim opdracht: ons netwerk aan opdrachtgevers is groot en wij helpen je graag verder.

Een vaste baan als HR professional

InterimWorX biedt verschillende contractvormen. Eén van de opties is om als werknemer aan de slag te gaan als human resources professional bij één van onze opdrachtgevers. Je treedt dan, nadat je de werving & selectie procedure succesvol hebt doorlopen, rechtstreeks in dienst bij de betreffende organisatie.

Aan de slag als human resources interimmer

Ben je als ZZP’er actief binnen het human resources vakgebied? Dan kunnen wij je ondersteunen door je te koppelen aan opdrachtgevers voor interim opdrachten. We hebben een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers binnen verschillende branches, waardoor we je kunnen voorstellen voor gevarieerde HR interim opdrachten.

Een vaste baan bij wisselende opdrachtgevers

Houd je van afwisseling maar vind je het wel fijn om de zekerheid te hebben van een vaste baan? Wij bieden de optie om via InterimWorX aan de slag te gaan bij wisselende opdrachtgevers binnen verschillende branches. In dat geval ben je bij ons in dienst en doe je HR interim opdrachten voor verschillende organisaties. Hierdoor bouw je een schat aan kennis en ervaring op en bouwen we samen aan jouw carrière.

De voordelen van werken bij InterimWorX

  • Een open cultuur met veel persoonlijke aandacht
  • Ruimte voor opleidingen, vakcongressen en kennisdeling met je InterimWorX collega’s
  • Ervaring opdoen bij tal van opdrachtgevers in uiteenlopende branches
  • Ondernemen vanuit een vast dienstverband
  • Samenwerken binnen een stabiele club enthousiaste collega’s
frame
frame