+31 (0)172 51 99 00

Uw nieuwe HR professional

Bent u op zoek naar een HR professional? Iemand die de identiteit van uw organisatie ademt óf juist de gewenste veranderingen kan doorvoeren? U bent op zoek naar een medewerker die niet alleen zijn vak verstaat, maar bovendien past bij de cultuur en doelstellingen van uw organisatie. Bij InterimWorX houden we van mensen en daarom houden we bij het vinden van uw nieuwe collega altijd rekening met méér dan competenties en werkzaamheden. Samen komen we tot de beste match.

We onderhouden nauw contact met ons netwerk en zijn daarom goed op de hoogte van de beschikbare HR professionals. Wat vast staat is dat uw nieuwe medewerker altijd beschikt over actuele kennis van de voor uw branche specifieke ontwikkelingen, wet- en regelgeving, cao’s en systemen.

Een interim HR professional

Heeft u een tijdelijk HR project waarbij u de hulp van een expert kunt gebruiken? Zoals de implementatie van een nieuw HR systeem, als gevolg van nieuwe wet- en regelgeving of bijvoorbeeld vanwege een re-organisatie? Wij hebben een uitgebreid netwerk aan interim HR professionals die qua kennis, ervaring én persoonlijkheid passen bij uw organisatie en uitdaging. Ook wanneer u vervanging zoekt voor een PNO’er die met ziekte- of zwangerschapsverlof is stellen we graag één van onze interim HR professionals aan u voor.

Lees meer over een interim HR-professional via InterimWorX.

Werving en selectie

De kandidatenmarkt van HR professionals in Nederland is groot. Binnen deze grote vijver van HR kandidaten slaagt het Werving en Selectie team van InterimWorX er al jarenlang lang in om exact dié HR specialist te vinden die u als opdrachtgever zoekt. Wij investeren namelijk al jaren lang in ons kwalitatief sterke, betrouwbare netwerk van HR professionals.

Lees meer over de werving & selectie van uw nieuwe HR professional.

frame
frame