010 477 44 58

De beste resources in Salarisadministratie en Human Resources

InterimWorX is geen doorsnee personeelsbemiddelaar. Wij geloven in maatwerk en kiezen voor een persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers en kandidaten. Face to face met elkaar in gesprek, korte lijnen en open communicatie: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Door deze persoonlijke benadering, begrijpen wij onze opdrachtgevers en hun personele vraagstukken. Wij kennen de bijzonderheden en de cultuur van een organisatie én kennen de kwaliteiten en persoonseigenschappen van onze kandidaten. Bovendien is InterimWorX NEN 4400-1 gecertificeerd. Samen komen we tot de beste match!

Onze werkwijze

Onze opdrachtgevers zijn divers en actief in uiteenlopende branches, variërend van retail, telecom, fashion en logistiek tot onderwijs, overheid en zorg. Zij hebben één ding gemeen: wij werken graag en hard voor hen, en zij werken graag samen met InterimWorX.

Focus en flexibel

Met een duidelijke focus op de vakgebieden Salarisadministratie en HRM, zijn wij specialisten. Hierbinnen zijn wij echter wendbaar en flexibel. Binnen de vakgebieden bedienen wij breed, van generalist tot specialist en van junior tot manager. Zoek je een tijdelijke of vaste oplossing? InterimWorX heeft voor ieder personeelsvraagstuk een oplossing, interim of permanent. Tenslotte variëren onze klanten van (snelgroeiend) MKB tot beursgenoteerde multinationals. InterimWorX voelt zich thuis bij een diversiteit aan opdrachtgevers, en zij bij ons.

Kwaliteit en klantrelatie

De klantrelatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij investeren tijd en aandacht aan de klant ten behoeve van een lange termijn relatie. Wij creëren realistische verwachtingen en komen altijd onze afspraak na. Veel van onze opdrachtgevers werken dan ook langdurig met InterimWorX samen. Naast de investering in de kwaliteit van klantrelaties, investeren wij in de kwaliteit van onze processen. Zo werkt InterimWorX eenduidig in een wervingstraject, voldoet onze organisatie volledig aan de verplichtingen uit arbeid conform SNA-keurmerk en zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd. Het risico voor de inlener is hiermee maximaal beperkt.

frame
frame