088 408 6789
frame

De beste resources in Salarisadministratie en Human Resources

Wij helpen organisaties in uiteenlopende branches met recruitmentvraagstukken op het gebied van salarisadministratie en HR; van interim-oplossingen tot vaste werknemers. We zijn een groep bevlogen en ervaren consultants die organisaties en professionals verbindt, die naadloos aansluiten bij elkaars wensen en strategieën .

Onze werkwijze

InterimWorX is geen doorsnee personeelsbemiddelaar. Wij geloven in maatwerk en kiezen voor een persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers en kandidaten. Met elkaar in gesprek, korte lijnen en open communicatie: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Door deze persoonlijke benadering begrijpen wij onze opdrachtgevers en hun personele vraagstukken. Wij kennen de bijzonderheden en de cultuur van een organisatie én kennen de kwaliteiten en persoonseigenschappen van onze kandidaten. Natuurlijk putten we uit onze ervaring en kennis van de branche, maar werknemers en werkgevers moeten ook qua karakters en wensen bij elkaar passen. Doordat we werkzaam zijn in verschillende branches, bij veel bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen en jarenlange expertise hebben binnen HR en payroll, zijn we de ideale sparringpartner voor ieder recruitmentvraagstuk. Samen komen we tot de beste match!

Certificering

Certificering NEN 4400-1

frame
frame

Dit is InterimWorX

Bevlogen en ervaren

Wij leveren een persoonlijke dienstverlening met maatwerk op de verschillende vakgebieden dankzij een schat aan ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling.

Focus en flexibel

Met een duidelijke focus op de vakgebieden Salarisadministratie en HRM, zijn wij specialisten. Hierbinnen zijn wij zeer wendbaar en flexibel.

Kwaliteit en klantrelatie

De klantrelatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij investeren tijd en aandacht aan de klant ten behoeve van een lange termijn relatie. Wij creëren realistische verwachtingen en komen altijd onze afspraak na.

Netwerk

In het leggen en onderhouden van contacten met salaris- en HR-professionals zijn wij dagelijks actief, waardoor wij een krachtig netwerk hebben opgebouwd.

frame

Maak kennis met ons team

Bij InterimWorX werken specialisten die samenwerken aan de doelstellingen van onze klanten en professionals. Met onze eigen manier van werken in een flexibele en informele organisatiestructuur, waarin werkplezier, professionaliteit, oprechte interesse en persoonlijke ontwikkeling voorop staan, zorgen we dagelijks voor het beste resultaat.

Ben je op zoek naar een salarisspecialist of HR professional, vast of interim? Of ben je een professional op zoek naar een mooie opdracht? Neem nu contact met ons op!

frame
frame