088 408 6789

Dé professional voor uw salarisadministratie

Een nieuwe medewerker vinden voor uw salarisadministratie is zo makkelijk nog niet. U bent op zoek naar een medewerker die zijn vak verstaat en bovendien past bij de cultuur en doelstellingen van uw organisatie. Bij InterimWorX houden we van mensen en daarom houden we bij het vinden van uw nieuwe collega altijd rekening met méér dan competenties en werkzaamheden. Samen komen we tot de beste match.

We onderhouden nauw contact met ons netwerk en zijn daarom goed op de hoogte van de beschikbare salarisadministrateurs. Wat vast staat is dat uw nieuwe medewerker altijd op de hoogte is van specifieke branchekennis en uw cao, of u nu zoekt naar een junior salarisadministrateur of iemand met leidinggevend niveau. Na een persoonlijke kennismaking met u gaan wij op zoek naar een salarisprofessional die past bij uw functie, bedrijfscultuur én u.

Een interim salarisprofessional

Wij begrijpen dat uw salarisadministratie altijd door moet draaien. Ook in het geval van verzuim of projecten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op interim basis te beschikken over goede payroll specialisten. Of u nu behoefte heeft aan een junior medewerker PSA, of aan een ervaren Manager Salarisadministratie: met ons omvangrijke netwerk van interim payroll specialisten én ons stabiele team van eigen salarisadministrateurs bieden wij u altijd een oplossing op maat.

Lees meer over een interim salarisadministrateur via InterimWorX.

Werving en selectie

Werving en Selectie van salarisadministrateurs is de core business van InterimWorX. Ons netwerk van salarisspecialisten, variërend van junior Salarisadministrateur tot Manager Payrolling, is groot en krachtig. Zoekt u een salarisadministrateur voor uw organisatie? Wij bieden u de best passende kandidaat. Snel, zorgvuldig, deskundig en met oog voor uw specifieke wensen.

Lees meer over de werving & selectie van uw nieuwe salarisadministrateur.

frame
frame