010 477 44 58

Werken als recruiter bij InterimWorX

Ben jij enthousiast, proactief en kun jij je inleven in de ambities van onze kandidaten en de wensen van onze opdrachtgevers? Dan pas jij goed bij InterimWorX! InterimWorX groeit en is daarom op zoek naar versterking van het Recruitment team. Wij zijn geen doorsnee bureau maar geloven in maatwerk en in een persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers en kandidaten.

Daarnaast bestaan we uit een klein en gedreven team, waar hard wordt gewerkt maar ook waarde wordt gehecht aan een positieve band en goede samenwerking onderling. Wij zijn trots op het werk dat wij doen: interessante organisaties ondersteunen bij het versterken van hun teams en talentvolle kandidaten begeleiden bij een volgende stap in hun loopbaan.

Lees meer over werken als recruiter bij InterimWorX

Werken als salarisadministrateur via InterimWorX

Ben je al enige tijd werkzaam als salarisadministrateur en toe aan verandering? Heb je tot nu toe de stap naar interim salarisadministrateur niet gezet omdat je de zekerheid van een vast contract liever niet opzegt?

Als salarisadministrateur bij InterimWorX vind je “the best of both worlds”: de afwisseling van het werken voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches, maar wél in vaste dienst bij InterimWorX!

Lees meer over werken als salarisadministrateur via InterimWorX

frame
frame