088 408 6789

Werken bij InterimWorX

“Wat vind je het leukst aan werken bij InterimWorX?”, die vraag stelden we aan een aantal van onze recruiters en salarisadministrateurs. Een reactie die we veel hoorden was “InterimWorX voelt als een familiebedrijf, ookal zijn ze dat eigenlijk niet”. We werken met een hecht en gezellig team en leuke opdrachtgevers iedere dag aan hetzelfde doel: het vinden van een perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. En dat vinden we minstens zo belangrijk binnen ons eigen team: dat we elkaar versterken.

Werken als recruiter bij InterimWorX

Ben jij enthousiast, proactief en kun jij je inleven in de ambities van onze kandidaten en de wensen van onze opdrachtgevers? Dan pas jij goed bij InterimWorX! InterimWorX groeit en is daarom op zoek naar versterking van het Recruitment team. Wij zijn geen doorsnee bureau maar geloven in maatwerk en in een persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers en kandidaten.

Daarnaast bestaan we uit een klein en gedreven team, waar hard wordt gewerkt maar ook waarde wordt gehecht aan een positieve band en goede samenwerking onderling. Wij zijn trots op het werk dat wij doen: interessante organisaties ondersteunen bij het versterken van hun teams en talentvolle kandidaten begeleiden bij een volgende stap in hun loopbaan.

Op dit moment zijn we op zoek naar een Junior en Medior Recruiter om ons team in Rotterdam te versterken. Benieuwd? Bekijk de vacatures via onderstaande links:

Junior Recruiter bij InterimWorX

Recruiter bij InterimWorX

 

Interesse? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Werken als salarisadministrateur via InterimWorX

Ben je al enige tijd werkzaam als salarisadministrateur en toe aan verandering? Heb je tot nu toe de stap naar interim salarisadministrateur niet gezet omdat je de zekerheid van een vast contract liever niet opzegt?

Als salarisadministrateur bij InterimWorX vind je “the best of both worlds”: de afwisseling van het werken voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches, maar wél in vaste dienst bij InterimWorX!

Bekijk hier onze actuele vacatures

frame
frame