088 408 6789

Werving en selectie HR professionals

De kandidatenmarkt van HR professionals in Nederland is groot. Binnen deze grote vijver van HR kandidaten slaagt het Werving en Selectie team van InterimWorX er al jarenlang in om exact dié HR specialist te vinden die u als opdrachtgever zoekt. Wij investeren namelijk al jaren in ons kwalitatief sterke, betrouwbare netwerk van HR professionals. Dankzij dit netwerk en onze persoonlijke, slagvaardige aanpak, beschikt u in korte tijd over de door u gewenste HR collega. Ons team Werving en Selectie staat voor u klaar.

Van allround HR adviseur tot Senior Manager HRM

InterimWorX bemiddelt HR professionals in een diversiteit aan functies en niveaus. Van generalist tot specialist. Dankzij werving en selectie binnen een groot en divers netwerk vinden wij altijd de HR specialist die perfect binnen uw organisatie past. Tot onze expertise behoren o.a. de volgende functies:

  • HR administrateur
  • HR officer
  • Personeelsfunctionaris
  • HR adviseur
  • HR business partner
  • Recruiter
  • Specialist arbeidsmarktcommunicatie
  • Manager P&O
  • Senior Manager HRM
  • Directeur HRM
  • Manager HR SSC
  • HR projectmanager
  • SAP consultant
  • e-HRM consultant
  • Verzuimmanager
  • Compensation & Benefits specialist

Ervaring en expertise

Onze ervaring varieert van de werving en selectie van HR administrateurs met kennis van SAP, SuccessFactors, PeopleSoft of Raet binnen de retail of zorg, tot het werven en selecteren van een ervaren HR adviseur, bekwaam in cao onderhandelingen binnen de haven. Ook voor de werving van HR managers bent u bij InterimWorX aan het juiste adres. Wij hebben ons bewezen in het recruitment van de beste tactische en strategische HR professionals: van Senior HR managers voor reorganisaties binnen de zorg, tot de werving van een Directeur HR SSC binnen de telecom. Ook op het snijvlak van techniek en HRM zijn wij uw partner. Ontdek binnen onze HRM specialismen en kennis van HRM een volledig overzicht van de gebieden waarop wij u van dienst kunnen zijn.

Werving en selectie van HRM professionals in uw branche

Onze opdrachtgevers zijn net zo divers als onze kandidaten. Dankzij deze diversiteit, beschikken wij over een breed netwerk van HR specialisten werkzaam in uiteenlopende branches.

Onze HR specialisten beschikken over actuele kennis van de voor uw branche specifieke ontwikkelingen, wet- en regelgeving, cao’s en systemen. InterimWorX vindt dan ook altijd de HR collega die beschikt over de door u gewenste branche ervaring.

Werving en selectie is maatwerk

Iedere vacature en iedere persoon is uniek. Wij selecteren HR specialisten uiteraard op kennis en ervaring. Echter, wij hechten minstens zoveel waarde aan de persoonlijke eigenschappen van een kandidaat. Want juist persoonlijkheid en karakter bepalen uiteindelijk of een collega past binnen een organisatie en afdeling. InterimWorX levert dan ook maatwerk. Wij investeren voorafgaand aan de wervingsprocedure de benodigde tijd en aandacht om u, uw organisatie en uw exacte personeelsvraag te leren kennen. Deze tijd en aandacht besteden wij ook aan onze kandidaten. Het resultaat is de best mogelijke match. Wilt u weten hoe onze opdrachtgevers en kandidaten onze benadering ervaren? Zij delen hun ervaringen in onze referenties en testimonials.

Wij nemen u alles uit handen

Dankzij werving en selectie door InterimWorX, bent u er zeker van dat u uw tijd uitsluitend besteedt aan sollicitatiegesprekken met een kleine, volledig passende selectie HR professionals. Wij dragen zorg voor het gehele traject: van het opstellen van een wervende advertentietekst tot de verificatie van referenties. Dankzij onze transparante communicatie blijft u gedurende de gehele wervingsprocedure op de hoogte van de voor u relevante stand van zaken.

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij de werving van een collega HRM voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. U kunt uw vacature ook direct online bij ons plaatsen. Wij nemen dan graag per omgaande contact met u op.

Zoekt u een geen vaste, maar een interim HR Specialist Salarisadministrateur? Kies dan voor onze interim dienstverlening.

frame
frame