088 408 6789
frame

Branches welke wij graag ondersteunen

Iedere organisatie heeft haar eigen uitdagingen. Zo ook op het gebied van salarisadministratie en HR. Het is onze passie om de juiste persoon te vinden voor jouw organisatie. Niet enkel een salarisspecialist of HR professional, maar een professional die de functie ademt en naadloos aansluit op de wensen en strategieën van de organisatie. Daarbij hoort ook deskundigheid binnen de branche en in gebruik van de software. Dankzij de combinatie van onze kennis, ervaring en ons krachtig netwerk helpen wij jou en jouw organisatie bij de huidige uitdagingen op het gebied van salarisadministratie en HR.

Door onze persoonlijke aanpak en ervaring in verschillende branches weten we dat elke branche haar eigen bijzonderheden heeft. Denk aan verschillende cao’s, andere wet- en regelgeving, specifieke verloning van werknemers of verschillende typen software. InterimWorX werkt samen met organisaties in uiteenlopende branches en weet welke specialistische kennis en vaardigheden nodig zijn.

InterimWorX werkt onder andere samen met organisaties binnen de zorg, het onderwijs, retail, met internationale payroll, gemeentes en NGO’s. Elke branche vraagt om een andere aanpak. Wij leggen hieronder uit wat de bijzonderheden zijn per branche op het gebied van salarisadministratie en HR.

frame
frame