Voor onze opdrachtgever, een online leverancier van IT-producten en IT-diensten, actief in de Benelux en Scandinavië, zoeken wij een ervaren interim salarisadministrateur AFAS die ook enige ervaring heeft met HR ondersteunende werkzaamheden. In Nederland heeft de organisatie een aantal kantoren, het hoofdkantoor zit in Zweden.

Voor onze opdrachtgever W3S Digital in Rotterdam werft InterimWorX op exclusieve basis een HR Officer| vast | 24 – 32 uur.

Ben jij een HR Officer en op zoek naar een leuke nieuwe parttime baan in Rotterdam? Heb jij generalistische kennis van het HR vakgebied en lijkt het jou leuk om samen met een collega de HR afdeling verder door te ontwikkelen? Wil jij graag werken bij een betrokken, ambitieuze en onderscheidende organisatie, waar de relatie met de medewerkers stipt op nr. 1 staat?

Lees dan verder om te zien of deze positie bij jou past!

Voor onze opdrachtgever, online leverancier van IT-producten en IT-diensten, actief in de Benelux en Scandinavie, zoeken wij een ervaren interim salarisadministrateur. In Nederland heeft men een aantal kantoren, het hoofdkantoor zit  in Zweden.