Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met verschillende vestigingen door heel Zuidwest-Nederland. De standplaats van deze opdracht is regio Westland. Met ruim 800 medewerkers verzorgen ze de financiële bedrijfsvoering voor uiteenlopende relaties. Binnen het team van salarisadministrateurs is er per direct behoefte aan een interim salarisadministrateur die kennis van en ervaring met NMBRS heeft.

In verband met de langdurige uitval van een collega, is onze opdrachtgever op korte termijn op zoek naar een ervaren interim salarisadministrateur. Onze opdrachtgever is een middelgroot accountantskantoor dat zich richt op een specifieke doelgroep.

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met verschillende vestigingen door heel Zuidwest-Nederland. De standplaats van deze opdracht is in Zuid-Holland. Met ruim 800 medewerkers verzorgen ze de financiële bedrijfsvoering voor uiteenlopende relaties. Binnen het team van salarisadministrateurs is er per direct behoefte aan een interim salarisadministrateur die kennis van en ervaring met NMBRS heeft.

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een wereldwijde organisatie en is een professionele dienstverlener op het gebied van Accountancy, Audit & Assurance en Consultancy. De organisatie in Nederland telt ruim 80 collega’s, verdeeld over twee kantoren. Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een interim Payroll Professional met kennis van en ervaring met Loket, Cobra of Nmbrs.