Onze opdrachtgever is een Nederlandse organisatie die actief is in de toeristische sector. De organisatie heeft tot missie Nederland goed op de kaart te zetten. Dit doen ze voor vakanties, commerciële bijeenkomsten, congressen en evenementen. Wegens het vertrek van de payroll professional en de wens om de inrichting, workflows en manier van werken met de software van Visma Youserve te optimaliseren, is er per direct behoefte aan een interim payroll specialist.

Voor een accountantskantoor in Noord-Brabant werft PHOCUS een Salarisadministrateur voor de interne verloning.

Ben jij een ervaren salarisadministrateur die zich thuis voelt in een groeiende en vooruitstrevende organisatie? Ken jij de kneepjes van het vak en wil jij je expertise toepassen in een dynamische omgeving waar kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan? Werk je graag in teamverband, maar kun je ook goed zelfstandig werken?

Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Onze opdrachtgever is een dienstverlener op het gebied van personeels- en salarisadministratie. De organisatie kent een gevarieerd klantenbestand. In verband met groei is er per direct behoefte aan ondersteuning door een ervaren interim payroll professional.

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met meer dan 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met ruim 1.000 medewerkers verzorgt men de financiële bedrijfsvoering voor uiteenlopende relaties. Voor het stafkantoor, gevestigd in Noord-Brabant, zoeken wij met spoed een ervaren Salarisadministrateur die het team tijdelijk kan ondersteunen.

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met verschillende vestigingen door heel Zuidwest-Nederland. De standplaats van deze opdracht is regio Westland. Met ruim 800 medewerkers verzorgen ze de financiële bedrijfsvoering voor uiteenlopende relaties. Binnen het team van salarisadministrateurs is er per direct behoefte aan een interim salarisadministrateur die kennis van en ervaring met NMBRS heeft.

In verband met de langdurige uitval van een collega, is onze opdrachtgever op korte termijn op zoek naar een ervaren interim salarisadministrateur. Onze opdrachtgever is een middelgroot accountantskantoor dat zich richt op een specifieke doelgroep.

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met verschillende vestigingen door heel Zuidwest-Nederland. De standplaats van deze opdracht is in Zuid-Holland. Met ruim 800 medewerkers verzorgen ze de financiële bedrijfsvoering voor uiteenlopende relaties. Binnen het team van salarisadministrateurs is er per direct behoefte aan een interim salarisadministrateur die kennis van en ervaring met NMBRS heeft.

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een wereldwijde organisatie en is een professionele dienstverlener op het gebied van Accountancy, Audit & Assurance en Consultancy. De organisatie in Nederland telt ruim 80 collega’s, verdeeld over twee kantoren. Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een interim Payroll Professional met kennis van en ervaring met Loket, Cobra of Nmbrs.