Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren interim Recruiter. Wij zoeken iemand met een creatieve en proactieve aanpak om het team te versterken. Als interim Recruiter binnen deze gemeente ben je de drijvende kracht achter het aantrekken van nieuw talent en speel je een cruciale rol in de groei en ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HR Business partner voor de komende 3 maanden. Deze organisatie voert de regelingen uit in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport én vertaalt de wet- en regelgeving naar begrijpelijke en toegankelijke informatie. Zo bieden zij klanten inzicht en overzicht binnen de regelingen en loketten in het zorgdomein.

Zoek jij een tijdelijke opdracht waar je het verschil kunt maken? Een omgeving waar de klant centraal staat? Dan ben je aan het goede adres!

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van speciale chemicaliën. De organisatie kan omschreven worden als dynamisch en ambitieus. Wegens het vertrek van een collega is er per direct behoefte aan een interim HR Professional om het HR-team tijdelijk te ondersteunen. Deze organisatie is wereldwijd actief en om die reden is het belangrijk dat je de Engelse taal uitstekend beheerst. In Nederland zijn er circa 250 medewerkers werkzaam verdeeld over vier entiteiten.

Voor onze opdrachtgever in de zorgsector zijn wij op zoek naar een ervaren, dynamische en inspirerende HR Business Partner om het team te versterken. Als landelijke organisatie beoordeelt deze organisatie of burgers recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz).

Onze opdrachtgever is een gemeente in de regio Zuid-Holland. Deze gemeente werkt de komende jaren aan grote projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, infrastructuur, voorzieningen, natuur en recreatie. Het ondernemersklimaat wordt gekenmerkt door innovatieve ondernemers die vooruitlopen op het gebied van warmtetransitie en duurzaamheid. We zijn opzoek naar een HR Officer die gedurende tenminste 6 maanden kan ondersteunen.

Onze opdrachtgever is een semi overheidsinstantie. Men houdt zich bezig met het ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn met spoed op zoek naar een ervaren interim (senior) HR Adviseur die zo snel mogelijk kan starten.

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke overheidsinstantie. Ze houden zich bezig met de regulering en het toezicht op de gezondheidszorgsector, zetten zich in voor de belangen van zowel zorgverleners als patiënten en ze verstrekken advies aan de overheid over zorg gerelateerde vraagstukken. We zijn met spoed op zoek naar een ervaren interim (senior) HR Adviseur die zo snel mogelijk kan starten.

Onze opdrachtgever is een creatief-technische organisatie in een dynamische sector, waar projecten wereldwijd worden uitgevoerd. De organisatie heeft circa 25 medewerkers en er wordt regelmatig samengewerkt met freelancers. Binnen de afdeling HR is per direct ruimte voor een interim hands-on HR Professional, die het HR-Beleid verder kan professionaliseren.

Als Interim HR Manager coördineer jij het Team HR Support, bestaande uit 7 HR Professionals en 3 Salarisadministrateurs. Gezamenlijk ondersteun je de gehele business in het HR proces, werkende met AFAS Profit en Insite. Een belangrijk aandachtspunt is dat HR voorheen uit 2 afdelingen bestond (advies en support) en vanaf 2023 samengevoegd is tot één team.

Als Interim HR Manager binnen deze rol is het dan ook essentieel dat je kennis van en ervaring met veranderprocessen hebt, zodat je advies kunt geven over de wijze waarop deze 2 teams tot 1 team gevormd kunnen worden en hoe die samenwerking vorm te geven.

Werk je graag binnen een informele moderne werkomgeving en lijkt het je leuk om binnen de onderwijssector te werken? Wil je middels je werk een bijdrage leveren aan de samenleving? Lees dan snel verder!

Voor Spuigroep in Den Haag werft InterimWorX op exclusieve basis een Teamlead Payroll & HR Support.

Als Teamlead van het enthousiaste, jonge en succesvolle team, speel jij een belangrijke rol in het coördineren van alle werkzaamheden die het team moet verrichten en ben je verantwoordelijk voor het leiderschap en de coaching van de teamleden.

Wil jij graag werken met een ambitieus team, waar een informele werkomgeving en persoonlijk contact centraal staan? Lees dan verder om te zien of deze positie bij jou past!