Onze opdrachtgever is een organisatie die actief is in de voedings- en drankindustrie. Wegens een grootschalig project zijn we voor hen op zoek naar een ervaren (international georienteerde) payroll professional met aansluiting op finance.

Onze opdrachtgever is een organisatie die wereldwijd actief is in de voedings- en drankindustrie. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Wegens een grootschalig project op het vlak van tijdregistratie en planning, dient de huidige payroll controller vrijgespeeld te worden. We zijn op zoek naar een ervaren payroll specialist met kennis van en ervaring als financial die de (binnenlandse en internationale) salarisadministratie en daaraan gelinkte financiële administratie voor circa 6-7 maanden wil overnemen.

Voor onze opdrachtgever, een gemeente in de regio Twente, zijn wij op korte termijn op zoek naar een interim HR adviseur. Bij deze gemeente werken circa 1000 medewerkers en werk je samen met andere HR Adviseurs.

Voor onze opdrachtgever, een gemeente in de regio Twente, zijn wij op korte termijn op zoek naar een interim HR adviseur. Bij deze gemeente werken circa 2.000 medewerkers en werk je samen met andere HR Adviseurs. Wegens het vertrek van een collega zijn wij voor hen op zoek naar een kandidaat die het team tijdelijk kan ondersteunen.

Ben jij een ervaren Payroll Specialist en wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig HR team in Hoek van Holland? Draai jij je hand niet om voor een complexe salarisadministratie met een grote diversiteit aan cao’s en regelingen? Heb jij een scherp oog voor procesverbetering en ben jij een echte teamplayer? Solliciteer dan nu voor Payroll Specialist binnen het People Team van Stena Line!

PHOCUS werft op exclusieve basis een Payroll Specialist om het HR Team van Stena Line te versterken. Bij Stena Line werken internationaal meer dan 6.100 collega’s die hun ervaring en expertise inzetten voor duurzame scheepvaart.

Onze opdrachtgever verbindt opdrachtgevers met tijdelijk personeel. Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zoekt zij een ervaren Interim HR Business Partner.

Ben jij die enthousiaste Projectmanager met digitale affiniteit, die het beste naar boven weet te halen in anderen? Heb jij oog voor het welzijn van het team, de tevredenheid van klanten en de commerciële doelstellingen?

Dan is dit de vacature voor jou!

Voor Nedcargo in Haaften werft InterimWorX op exclusieve basis een Payroll Specialist.

Als Payroll Specialist ben jij verantwoordelijk voor de salarisverwerking binnen een groeiende organisatie. Samen met jouw collega’s van het HR & Payroll Service Center wordt er iedere dag gebouwd aan een steeds betere én efficiëntere payrolling in AFAS Profit. De uitdaging om de payrolling te verzorgen voor tien bv’s met drie arbeidsvoorwaardenregelingen en twee pensioenregelingen klinkt jou als muziek in de oren!

Nedcargo is een transportorganisatie die dagelijks meer dan 30.000 verschillende producten aan distributiecentra in de Benelux. De producten van Nedcargo bereiken meer dan 30 miljoen consumenten.

Ben jij de ervaren payroll professional met kennis van en ervaring met AFAS Profit? Lees dan snel verder!

Voor Nedcargo in Haaften werft InterimWorX op exclusieve basis een teamlead HR & Payroll Service Center.

In deze positie ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van zo’n 650 collega’s in AFAS en de dagelijkse aansturing van de twee HR Officers die onder jouw leiding verantwoordelijk zijn voor alle (salaris) administratieve werkzaamheden. We zoeken iemand die het team met enthousiasme aan kan sturen en die ervan houdt om te werken in een moderne organisatie. In deze rol als teamlead fungeer je als schakel tussen de manager HR, het team en collega’s van andere afdelingen.

Nedcargo is een transportorganisatie die dagelijks meer dan 30.000 verschillende producten aan distributiecentra in de Benelux. De producten van Nedcargo bereiken meer dan 30 miljoen consumenten.

Ben jij de ervaren payroll professional met kennis van en ervaring met AFAS Profit en lijkt het je leuk een team van twee HR Officers aan te sturen? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een relatieve nieuwkomer binnen de afvalverwerkende sector, groeiend en landelijk actief. Duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid, afvalpreventie en het op gang krijgen van circulaire processen is het uitgangspunt. Alles gericht op minder restafval en grondstoffenterugwinning. Uitgangspunten die vanuit HR worden ondersteund met optimale HR-dienstverlening. Binnen het bedrijf werken ruim 200 collega’s. Men is voor een langere periode op zoek naar een interim-oplossing op HR-Adviesniveau. Wil jij je daar graag voor inzetten? Lees dan beslist even verder!