Voor Nedcargo in Haaften werft InterimWorX op exclusieve basis een Payroll Specialist.

Als Payroll Specialist ben jij verantwoordelijk voor de salarisverwerking binnen een groeiende organisatie. Samen met jouw collega’s van het HR & Payroll Service Center wordt er iedere dag gebouwd aan een steeds betere én efficiëntere payrolling in AFAS Profit. De uitdaging om de payrolling te verzorgen voor tien bv’s met drie arbeidsvoorwaardenregelingen en twee pensioenregelingen klinkt jou als muziek in de oren!

Nedcargo is een transportorganisatie die dagelijks meer dan 30.000 verschillende producten aan distributiecentra in de Benelux. De producten van Nedcargo bereiken meer dan 30 miljoen consumenten.

Ben jij de ervaren payroll professional met kennis van en ervaring met AFAS Profit? Lees dan snel verder!

Voor Nedcargo in Haaften werft InterimWorX op exclusieve basis een teamlead HR & Payroll Service Center.

In deze positie ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van zo’n 650 collega’s in AFAS en de dagelijkse aansturing van de twee HR Officers die onder jouw leiding verantwoordelijk zijn voor alle (salaris) administratieve werkzaamheden. We zoeken iemand die het team met enthousiasme aan kan sturen en die ervan houdt om te werken in een moderne organisatie. In deze rol als teamlead fungeer je als schakel tussen de manager HR, het team en collega’s van andere afdelingen.

Nedcargo is een transportorganisatie die dagelijks meer dan 30.000 verschillende producten aan distributiecentra in de Benelux. De producten van Nedcargo bereiken meer dan 30 miljoen consumenten.

Ben jij de ervaren payroll professional met kennis van en ervaring met AFAS Profit en lijkt het je leuk een team van twee HR Officers aan te sturen? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een relatieve nieuwkomer binnen de afvalverwerkende sector, groeiend en landelijk actief. Duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid, afvalpreventie en het op gang krijgen van circulaire processen is het uitgangspunt. Alles gericht op minder restafval en grondstoffenterugwinning. Uitgangspunten die vanuit HR worden ondersteund met optimale HR-dienstverlening. Binnen het bedrijf werken ruim 200 collega’s. Men is voor een langere periode op zoek naar een interim-oplossing op HR-Adviesniveau. Wil jij je daar graag voor inzetten? Lees dan beslist even verder!

Onze opdrachtgever ontzorgt haar relaties op het gebied van Payroll, HRM en Salarisadministratie. De roots van deze organisatie is ontstaan in de horeca en hun gastvrije karakter is een van hun kenmerken.

De organisatie telt ongeveer 60 medewerkers en omschrijft zichzelf als een hecht bedrijf, waar vernieuwing, verantwoordelijkheid, groei en betrokkenheid centraal staan. Wegens het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar tijdelijke versterking voor de Salarisadministratie.

Voor het hoofdkantoor van Gro-Up in Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) werft InterimWorX op exclusieve basis een Payroll Specialist.

Als Payroll Specialist bij Gro-Up lever jij een belangrijke bijdrage aan de hulpverlening aan kinderen en hun ouders. Je zorgt er samen met het Payroll Team voor dat al je 3.300 collega’s, werkzaam in de kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs, elke maand hun salaris ontvangen!

Gro-up is een organisatie die advies en ondersteuning biedt voor kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Elk jaar helpen ze duizenden kinderen en ouders. Ter aanvulling van het PSA team wordt er gezocht naar een ervaring Salarisprofessional die zijn of haar kennis wil delen met het team.

Ben jij een ervaren payroll professional die graag binnen een sfeervol team werkt? Vind je het fijn om te werken binnen een informele werkomgeving met korte lijntjes en veel persoonlijk contact? En wil je middels je werk een bijdrage leveren aan de samenleving? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van speciale chemicaliën. De organisatie kan omschreven worden als dynamisch en ambitieus. In verband met het uitvallen van de Payroll Specialist is er per direct behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren salarisadministrateur. Het is een vereiste dat je goede beheersing hebt van de Engelse taal, dit is de voertaal binnen de organisatie.

Voor onze opdrachtgever, een wooncorporatie met een kleine 2.000 beheerde woningen gevestigd in de regio Leiden, is InterimWorX op zoek naar een ervaren HR Professional die de organisatie bij HR-kwesties die horen bij een fusietraject, kan bijstaan.

Onze opdrachtgever is een overheidsinstelling in de regio Breda waar in totaal zo’n 170 mensen werken. Wegens het (onverwachte) vertrek van de huidige salarisadministrateur zijn we met spoed op zoek naar een ervaren interim salarisadministrateur. Je bent eindverantwoordelijk voor de verloning van alle collega’s en krijgt daarbij hulp van een collega die o.a. de mutaties verzorgt. Er wordt gewerkt met de salarisadministratie software Youforce van Raet.

Onze opdrachtgever is actief in de zorgsector en telt ruim 2.000 medewerkers. Samen met het team salarisadministratie, bestaande uit drie payroll professionals, ben je verantwoordelijk voor de verloning van alle collega’s. Er wordt gewerkt met Beaufort Online, Youforce en Gemal. Door het vertrek van één van de senior salarisadministrateurs zijn we per direct op zoek naar een ervaren Interim Payroll Professional.

Onze opdrachtgever is een moderne en innovatieve organisatie die wereldwijd actief is op het gebied van kunststoftoepassingen. Door het vertrek van de salarisadministrateur zijn we per direct op zoek naar een ervaren Interim Payroll Professional. Naast het verzorgen van de volledige salarisadministratie van de 200 Nederlandse en internationale collega’s krijg je een grote rol in het ontwikkelen en implementeren van het Compensation & Benefits programma.