Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van diervoeders. Zij biedt haar klanten advies en technologie om een optimaal duurzame manier van produceren te bewerkstelligen.

De organisatie telt in Nederland richting de 900 collega’s.
In verband met het vertrek van een collega en de vele uitdagingen die een deels internationale werkomgeving met zich meebrengt, is men op zoek naar een ervaren payroll specialist, op interim-basis, die de komende maanden het operationele proces kan ondersteunen.
Daarnaast is er ook behoefte dat er iemand komt die kan meewerken aan projecten om de werkprocessen tegen het licht te houden en te verbeteren.

Het payroll team bestaat uit 4 personen, er is een hechte samenwerking met het HR Service Center, een gezellig, meedenkend team met veel kennis.

Onze opdrachtgever is een overkoepelende organisatie waarin de stafdiensten voor een groot aantal onderwijsinstellingen ondergebracht zijn. De organisatie telt een kleine 1.000 medewerkers, waarvan rond de 20 werkzaam zijn in een staffunctie.

Als gevolg van enkele ontwikkelingen is er op korte termijn behoefte aan HR-Advies-capaciteit. Het gaat om een uitdagende rol voor 2 tot 3 dagen op het net verbouwde Bestuursbureau.

Voor onze opdrachtgever in de regio Overijssel werft InterimWorX een interim Payroll Specialist.
Onze opdrachtgever is de grootste educatieve dienstverlener van ons land. Het bedrijf adviseert over en levert miljoenen studieboeken, digitale licenties en andere studiematerialen. Onmisbaar en een spil voor lerend en studerend Nederland, op alle studie-niveaus.
Behalve dat men les- en studiemateriaal voor vo-, mbo-, hbo- en wo-studenten beschikbaar stelt, begeleidt men ook scholen en docenten voor onderwijs-digitalisering.

De organisatie telt richting de 400 medewerkers en heeft diverse locaties in Nederland en Belgie.
In verband met het vertrek van een collega en het proces van outsourcing waar men middenin zit, is men op zoek naar een (ervaren) payroll specialist die de komende maanden het operationele- en outsourcing-proces kan ondersteunen.

Het Rijksmuseum is hét museum van Nederland voor kunst en geschiedenis met een collectie van ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Het Rijksmuseum staat midden in de maatschappij. Dat uit zich o.a. in de samenwerkingspartners en tentoonstellingen, én door het verzamelen en belichten van de collectie vanuit meerdere perspectieven.

Onze opdrachtgever is één van de grootste facilitaire dienstverleners in Nederland met het hoofdkantoor in de regio Rotterdam. Voor deze organisatie is InterimWorX op zoek naar een interim Salarisadministrateur op senior (operationeel) niveau.

Onze opdrachtgever is de Nederlandse tak van een groot internationaal  mediabedrijf. De Nederlandse organisatie telt 350 medewerkers. Creatief, vol dynamiek en geen dag hetzelfde typeren de cultuur. Binnen de afdeling HR is op korte termijn ruimte voor een ervaren interim HR Manager die zich prettig voelt in een hectische omgeving waar procesverbetering, teamcoaching en operatie hand in hand gaan.

Onze opdrachtgever is actief in de zorgsector en biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg. Voor een optimale dienstverlening in de zorg werken ze samen met verschillende zorgaanbieders, gemeenten en inwoners. In totaal telt de organisatie 2.000 vaste medewerkers en 1.000 vrijwilligers die zich inzetten voor de best mogelijke zorg. Wegens het vertrek van één van de salarisadministrateurs is er met spoed behoefte aan een ervaren interim salarisadministrateur die zowel kennis van AFAS heeft als over ervaring in de zorgsector beschikt.

Voor onze opdrachtgever Nettorama in Noord-Brabant werft InterimWorX op exclusieve basis een Medewerker Salarisadministratie. Het betreft een vaste functie voor 24 tot 40 uur per week. Er wordt gewerkt met Youforce en in teamverband draaien jullie zo’n 2.500 verloningen per maand.

Ben je een payroll officer die enthousiast wordt van een afwisselende payroll met veel uitzonderingen of ben je financial en wil je je het vak van salarisadministratie binnen een commerciële organisatie eigen maken? Wil jij al je collega’s iedere maand blij maken? Lijkt het jou leuk om je te verdiepen en verder te ontwikkelen op vlakken als verzuim en automatisering? En voel jij je thuis binnen een toonaangevende commerciële organisatie als Nettorama? Dan past deze functie bij jou!

Binnen de retailtak van een schoenenfabrikant is door uitval van de HR adviseur op korte termijn behoefte aan een ervaren hands-on interim HR Adviseur.

Onze opdrachtgever biedt dienstverlening aan (zorg)klanten in de zorgsector op financieel en (salaris)administratief vlak. Naast het verzorgen van de salaris- en HR-administratie bieden ze advies en ondersteuning aan klanten bij het inrichten en optimaliseren van het HR- en payrollsysteem AFAS. Zo werken ze aan automatisering, efficiëntie en vloeiende workflows. Wegens een sterke groei van de organisatie, is er zo snel mogelijk behoefte aan een ervaren Interim Payroll Professional die zowel kennis van AFAS heeft als over ervaring in de zorgsector beschikt.