Onze opdrachtgever is specialist in het bouwen en ontwikkelen van software in de vastgoedindustrie. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en heeft rond de 300 medewerkers. Het is een jonge organisatie met flinke groei-ambities. Wegens het vertrek van een collega zijn wij voor hen per direct op zoek naar een ervaren HR Officer/Administrator die deze positie tijdelijk kan invullen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio Utrecht, maar voor deze rol is het ook mogelijk om op een andere locatie van het bedrijf, in Noord-Holland, te werken.

Voor onze opdrachtgever, een gemeente in de regio Twente, zijn wij op korte termijn op zoek naar een interim HR adviseur. Bij deze gemeente werken circa 1000 medewerkers en werk je samen met andere HR Adviseurs.

Voor onze opdrachtgever, een gemeente in de regio Twente, zijn wij op korte termijn op zoek naar een interim HR adviseur. Bij deze gemeente werken circa 2.000 medewerkers en werk je samen met andere HR Adviseurs. Wegens het vertrek van een collega zijn wij voor hen op zoek naar een kandidaat die het team tijdelijk kan ondersteunen.

Onze opdrachtgever verbindt opdrachtgevers met tijdelijk personeel. Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zoekt zij een ervaren Interim HR Business Partner.

Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie in de regio Utrecht. Ter tijdelijke uitbreiding van het HR team zoekt zij een ervaren Interim Medewerker Personeelsadministratie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde internet service provider met wereldwijd eigen data centers. Hun focus ligt op maatwerk oplossingen voor hun klanten in combinatie met het bieden van hoogwaardige en snelle service. In verband met het vertrek van de huidige HR Officer, is er per direct behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren interim HR professional. We zoeken voor deze opdracht een kandidaat die niet alleen bedreven is in HR administratie, maar ook ervaring heeft met het optimaliseren van HR processen en het participeren in HR projecten op verschillende thema’s.

Voor onze opdrachtgever, een wooncorporatie met een kleine 2.000 beheerde woningen gevestigd in de regio Leiden, is PHOCUS op zoek naar een ervaren interim medewerker PSA.

Voor onze opdrachtgever, een onderdeel van ’s werelds grootste leverancier van promotieartikelen, zoeken wij per medio april, uiterlijk begin mei, een tijdelijke (administratieve) HR duizendpoot. Het hoofdkantoor van deze organisatie is gevestigd in de UK.

Voor onze opdrachtgever, actief in de zorgsector, zijn we op zoek naar een interim HR Administrator. In verband met de uitval van een HR collega en de recente implementatie van AFAS, is er per direct
behoefte aan een interim HR Administrator.

Voor onze opdrachtgever FysioHolland in Nieuwegein werft PHOCUS twee HR Administrateurs | Vast | 16 – 32 uur per week

Ben jij een HR-Administrateur en ben jij op zoek naar een nieuwe (parttime) uitdaging in omgeving Utrecht? Heb jij generalistische kennis van het HR-vakgebied en lijkt het jou leuk om samen met een collega de HR-administratie verder door te ontwikkelen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.