Onze opdrachtgever is een overkoepelende organisatie waarin de stafdiensten voor een groot aantal onderwijsinstellingen ondergebracht zijn. De organisatie telt een kleine 1.000 medewerkers, waarvan rond de 20 werkzaam zijn in een staffunctie.

Als gevolg van enkele ontwikkelingen is er op korte termijn behoefte aan HR-Advies-capaciteit. Het gaat om een uitdagende rol voor 2 tot 3 dagen op het net verbouwde Bestuursbureau.

Voor onze opdrachtgever de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam werft InterimWorX op exclusieve basis een Senior Medewerker HR & Salarisadministratie | Vast | 34 – 38 uur per week.

Ben jij een administratieve allrounder met kennis van de HR- en Payroll administratie? Vind je het leuk om deze twee administraties te combineren in jouw dagelijkse werkzaamheden? Wil jij graag werken binnen de creatieve en kleurrijke werkomgeving die de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten biedt?

Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een innovatief en solide groeiend productiebedrijf binnen de moderne bouw met 170 medewerkers. Het hoofdkantoor zit in de omgeving van Moerdijk, hiernaast zijn er 2 (productie)locaties in Zeeland en Drenthe.

Binnen de afdeling HR is per direct ruimte voor een interim hands-on HR Manager of HR Business Partner (met leidinggevende ervaring), die zich prettig voelt in een operationele omgeving waar dagdagelijkse operatie, team coaching en processen hand in hand gaan.

Onze opdrachtgever is de Nederlandse tak van een groot internationaal  mediabedrijf. De Nederlandse organisatie telt 350 medewerkers. Creatief, vol dynamiek en geen dag hetzelfde typeren de cultuur. Binnen de afdeling HR is op korte termijn ruimte voor een ervaren interim HR Manager die zich prettig voelt in een hectische omgeving waar procesverbetering, teamcoaching en operatie hand in hand gaan.

Onze opdrachtgever is een specialist in Content Creation. Ter versterking van het HR team zijn wij op zoek naar een ervaren interim Recruiter. De organisatie is jong, ambitieus en sterk groeiend. Voor deze opdracht zoeken wij iemand die naast de werving zich ook wil bezighouden met het verbeteren van het recruitmentproces en de candidate experience.

Onze opdrachtgever is actief in de maritieme sector en draagt bij aan de aardgasvoorziening van Nederland en Noordwest-Europa. Ter vervanging van zwangerschapsverlof, zijn we op zoek naar een ervaren interim HR officer die deze positie in deze periode kan waarnemen. Binnen deze organisatie wordt er voornamelijk op locatie gewerkt.

Voor onze opdrachtgever Stena Line in Hoek van Holland werft InterimWorX op exclusieve basis een HR Business Partner.

Stena Line is één van de grootste ferrymaatschappijen ter wereld. Dagelijks werken er zo’n 4.300 enthousiaste collega’s samen aan het veilig en betrouwbaar vervoeren van passagiers en vracht. De Nederlandse thuishaven van Stena Line is gevestigd aan de kade in Hoek van Holland. Ter versterking van het HR team is er behoefte aan een operationeel en relationeel ingestelde HR Business Partner.

 

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende transport-/logistieke organisatie. Er wordt vanuit centraal gelegen magazijnen dagelijks aan de distributiecentra van toonaangevende ondernemingen in Nederland en België geleverd. Daarmee vormt men een onderdeel in de keten naar miljoenen consumenten. Vanwege de implementatie van nieuwe payroll software en de rol die HR daarbij speelt is er op korte termijn behoefte aan tijdelijk (o.a. operationele) ondersteuning binnen de afdeling Human Resources.

Binnen de retailtak van een schoenenfabrikant is door uitval van de HR adviseur op korte termijn behoefte aan een ervaren hands-on interim HR Adviseur.

Onze opdrachtgever is een internationale non gouvernementele organisatie die zich inzet om landen, organisaties en bedrijven te stimuleren klimaatbestendig te worden. De organisatie helpt met kennis en advies op het gebied van klimaatadaptatie in kwetsbare landen. Dit doen ze o.a. door het faciliteren van oplossingen zoals slimmere investeringen, nieuwe technologieën en betere planning om weerbaarder te worden tegen klimaat gerelateerde bedreigingen. Wegens een sterke groei van de organisatie is er met spoed behoefte aan een operationeel ervaren HR Adviseur.

In totaal werken er zo’n 100 mensen, waarvan 30 in Rotterdam. De organisatie heeft een informele en internationale cultuur en telt zo’n 42 nationaliteiten. Het hoofdkantoor zit in Rotterdam. Internationaal heeft de organisatie kantoren in vier landen.