Onze opdrachtgever is een bekende commerciële speler actief in de toeristische industrie. In Nederland telt de organisatie ruim 2.000 medewerkers; wereldwijd een veelvoud hiervan.

Het HR Shared Services Centre is volop in ontwikkeling en bestaat uit meerdere teams van HR specialisten. Binnen het team HR Support is er door ziekten en doorstroom per direct behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren HR Officer.

Onze opdrachtgever is dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Zij hebben een interessant project voor iemand die graag ergens induikt, zaken uitzoekt en advies uitbrengt.

Voor Nedcargo in Haaften werft InterimWorX op exclusieve basis een Payroll Specialist.

Als Payroll Specialist ben jij verantwoordelijk voor de salarisverwerking binnen een groeiende organisatie. Samen met jouw collega’s van het HR & Payroll Service Center wordt er iedere dag gebouwd aan een steeds betere én efficiëntere payrolling in AFAS Profit. De uitdaging om de payrolling te verzorgen voor tien bv’s met drie arbeidsvoorwaardenregelingen en twee pensioenregelingen klinkt jou als muziek in de oren!

Nedcargo is een transportorganisatie die dagelijks meer dan 30.000 verschillende producten aan distributiecentra in de Benelux. De producten van Nedcargo bereiken meer dan 30 miljoen consumenten.

Ben jij de ervaren payroll professional met kennis van en ervaring met AFAS Profit? Lees dan snel verder!

Voor Nedcargo in Haaften werft InterimWorX op exclusieve basis een teamlead HR & Payroll Service Center.

In deze positie ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van zo’n 650 collega’s in AFAS en de dagelijkse aansturing van de twee HR Officers die onder jouw leiding verantwoordelijk zijn voor alle (salaris) administratieve werkzaamheden. We zoeken iemand die het team met enthousiasme aan kan sturen en die ervan houdt om te werken in een moderne organisatie. In deze rol als teamlead fungeer je als schakel tussen de manager HR, het team en collega’s van andere afdelingen.

Nedcargo is een transportorganisatie die dagelijks meer dan 30.000 verschillende producten aan distributiecentra in de Benelux. De producten van Nedcargo bereiken meer dan 30 miljoen consumenten.

Ben jij de ervaren payroll professional met kennis van en ervaring met AFAS Profit en lijkt het je leuk een team van twee HR Officers aan te sturen? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever, actief in de Nederlandse energiemarkt, zijn we op zoek naar een interim HR Officer die kennis van en ervaring met AFAS heeft. In verband met het vertrek van één van de HR adviseurs is er per direct behoefte aan een interim HR Officer.

Wij zijn op zoek voor onze opdrachtgever naar een interim teamleider HR in de regio Utrecht, een provincie vol diversiteit, energie en een rijke historie. Met een innovatieve kenniseconomie en een mix van levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren, streeft deze provincie ernaar de aantrekkelijkheid te vergroten. In samenwerking met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werkt het provinciebestuur aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Het doel is dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft, met een goede balans tussen groen en groei.

Onze opdrachtgever is een gemeente in de regio Zuid-Holland. Deze gemeente werkt de komende jaren aan grote projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, infrastructuur, voorzieningen, natuur en recreatie. Het ondernemersklimaat wordt gekenmerkt door innovatieve ondernemers die vooruitlopen op het gebied van warmtetransitie en duurzaamheid. We zijn op zoek naar een interim HR Adviseur die voor tenminste 6 maanden kan ondersteunen.

Onze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf en actief binnen de agrarische, vastgoed- en energiesector. Zij ontwikkelt onder andere plantenkwekerijen en logistieke vastgoedoplossingen. De organisatie telt tijdens een seizoenspiek zo’n 800 medewerkers, verdeeld over verschillende werkmaatschappijen.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren interim Recruiter. Wij zoeken iemand met een creatieve en proactieve aanpak om het team te versterken. Als interim Recruiter binnen deze gemeente ben je de drijvende kracht achter het aantrekken van nieuw talent en speel je een cruciale rol in de groei en ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HR Business partner voor de komende 3 maanden. Deze organisatie voert de regelingen uit in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport én vertaalt de wet- en regelgeving naar begrijpelijke en toegankelijke informatie. Zo bieden zij klanten inzicht en overzicht binnen de regelingen en loketten in het zorgdomein.

Zoek jij een tijdelijke opdracht waar je het verschil kunt maken? Een omgeving waar de klant centraal staat? Dan ben je aan het goede adres!