Voor onze opdrachtgever in de regio Emmen zoeken wij per direct administratieve HR ondersteuning.

Voor onze opdrachtgever, een wooncorporatie met een kleine 2.000 beheerde woningen gevestigd in de regio Leiden, is InterimWorX op zoek naar een ervaren HR Professional die de organisatie bij HR-kwesties die horen bij een fusietraject, kan bijstaan.

Ben jij administratief goed onderlegd en heb je enkele jaren ervaring in een operationele HR functie?

Beschik je daarnaast over een sterk organisatorisch vermogen en heb je oog voor detail? Dan is deze interim HR officer opdracht misschien wel iets voor jou! Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de productie, verkoop en distributie van zowel eigen merken als producten van derden op het gebied van zelfzorggeneesmiddelen. Ter vervanging van zwangerschapsverlof, zijn we op zoek naar een ervaren interim HR officer, die deze positie in deze periode kan waarnemen. Binnen de organisatie wordt er voornamelijk op locatie gewerkt.

Samen staan we sterker! InterimWorX en PHOCUS bundelen de krachten. Per januari 2024 gaan we samen verder onder de naam PHOCUS.

Als gefuseerde partij bieden wij verschillende diensten op het vlak van HR en Salarisadministratie. We werven salarisadministrateurs, bemiddelen interim HR en payroll professionals, bieden Software as a Service aan (Saas), verzorgen de implementatie van HR en payroll software en hebben payroll consultants in dienst die zowel operationeel- als advieswerk verrichten.

We willen graag groeien! Dat betekent dat we op zoek zijn naar junior, medior en senior salarisadministrateurs die als payroll consultant bij PHOCUS willen werken. En dat we ons netwerk van interim salarisadministrateurs en payroll professionals willen uitbreiden. Dat we een nieuwe generatie payroll consultants op willen leiden. Om dit te realiseren zijn we op zoek naar een Corporate Recruiter!

Zoek jij een nieuwe (parttime) baan als Corporate Recruiter in Rotterdam? Ben jij sociaal, enthousiast en commercieel gedreven? Wil jij je onderdompelen in een niche branche en je bezig houden met onderwerpen als sourcing, employer branding, het opzetten van een Academy en strategische personeelsplanning? Zoek jij een coördinerende, operationele en adviserende positie bij een mensgerichte organisatie?

Dan ben jij de corporate recruiter die wij zoeken!

Voor onze opdrachtgever, een moderne internationale productieorganisatie, gevestigd in provincie Gelderland, zoeken wij een ervaren interim HR Officer.

Onze opdrachtgever is een internationale expert op het gebied van logistiek, kwaliteit, certificeringen en risk management. De organisatie is actief in meer dan 70 landen in verschillende markten, zoals food, olie & gas en windenergie. In Nederland telt de organisatie ruim 600 medewerkers.

Door het vertrek van een collega en een openstaande vacature, is er per direct behoefte aan een ervaren interim collega die deze uitdagende combi rol binnen een informeel en gezellig team gaat invullen.

Voor onze opdrachtgever, een container terminal op de Maasvlakte in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren interim HR professional. In verband met het vertrek van 1 van de HR adviseurs is er op zeer korte termijn behoefte aan interim ondersteuning.

Voor onze opdrachtgever W3S Digital in Rotterdam werft InterimWorX op exclusieve basis een HR Officer| vast | 24 – 32 uur.

Ben jij een HR Officer en op zoek naar een leuke nieuwe parttime baan in Rotterdam? Heb jij generalistische kennis van het HR vakgebied en lijkt het jou leuk om samen met een collega de HR afdeling verder door te ontwikkelen? Wil jij graag werken bij een betrokken, ambitieuze en onderscheidende organisatie, waar de relatie met de medewerkers stipt op nr. 1 staat?

Lees dan verder om te zien of deze positie bij jou past!

Onze opdrachtgever is een financieel adviesbureau en biedt een totaalpakket van diensten (o.a. het verzorgen van de (salaris)administratie en het geven van fiscaal advies) aan haar klanten. Door uitval van een collega is er per direct behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren HR professional.

Voor onze opdrachtgever, een organisatie met meerdere fysiotherapiepraktijken door heel het land, zoeken wij met spoed een interim HR medewerker. In verband met het vertrek van een collega is er behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een senior HR professional.