Voor onze opdrachtgever, actief binnen de zorg en het onderwijs, zoeken wij een ervaren interim HR medewerker/personeelsadministrateur.

Onze opdrachtgever is een jonge organisatie van ongeveer 180 medewerkers, die volop in ontwikkeling is. Het is een zelfstandige organisatie en werkt in opdracht van de gemeente. Deze organisatie biedt hulp en ondersteuning aan de inwoners van de gemeente en beantwoord vragen over zorg, jeugdhulp of maatschappelijke ondersteuning. Ter uitbreiden van het HR-team zijn wij op zoek naar een interim HR adviseur die in staat is om de brug te slaan tussen de HR strategie en operationele taken.

In verband met het vertrek van een collega zoeken wij per 1 april een administratieve HR consultant ter tijdelijke versterking van het team van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever is een bekende producent van koffie en thee en heeft wereldwijd kantoren.

Onze opdrachtgever is een bekende Nederlands-Belgische Food & FMCG organisatie. Met een uitgebreid assortiment, uiteenlopende sterke merken en ondertussen meer dan 1.500 collega’s, groeit de organisatie snel. Om de dagelijkse gang van zaken en de sterke groei in goede banen te leiden heeft de organisatie een enthousiast, gezellig en gedreven team van HR Professionals. Voor dit team zijn we wegens tijdelijke onderbezetting op zoek naar interim HR Ondersteuning.

In verband met het vertrek van een collega zoeken wij per begin/medio maart een administratie HR consultant ter tijdelijke versterking van het team van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever is een bekende producent van koffie en thee en heeft wereldwijd kantoren.

Onze opdrachtgever is een creatief-technische organisatie in een dynamische sector, waar projecten wereldwijd worden uitgevoerd. De organisatie heeft circa 25 medewerkers en er wordt regelmatig samengewerkt met freelancers. Binnen de afdeling HR is per direct ruimte voor een interim hands-on HR Professional, die het HR-Beleid verder kan professionaliseren.

Als Interim HR Manager coördineer jij het Team HR Support, bestaande uit 7 HR Professionals en 3 Salarisadministrateurs. Gezamenlijk ondersteun je de gehele business in het HR proces, werkende met AFAS Profit en Insite. Een belangrijk aandachtspunt is dat HR voorheen uit 2 afdelingen bestond (advies en support) en vanaf 2023 samengevoegd is tot één team.

Als Interim HR Manager binnen deze rol is het dan ook essentieel dat je kennis van en ervaring met veranderprocessen hebt, zodat je advies kunt geven over de wijze waarop deze 2 teams tot 1 team gevormd kunnen worden en hoe die samenwerking vorm te geven.

Werk je graag binnen een informele moderne werkomgeving en lijkt het je leuk om binnen de onderwijssector te werken? Wil je middels je werk een bijdrage leveren aan de samenleving? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn we per 1 maart op zoek naar een interim HR Medewerker. Wegens zwangerschapsverlof zoekt onze opdrachtgever, een collega die van maart tot september het HR Team komt versterken. Het collegiale team bestaat uit 5 medewerkers en er wordt gewerkt met AFAS (Profit en Insite). Kennis van en ervaring met AFAS is dan ook een vereiste. Werken vanuit huis is mogelijk. Ze werken minimaal één dag per week op kantoor. Verder zoeken ze iemand die 32 – 36 uur inzetbaar is en rond 1 maart kan starten!

Onze opdrachtgever is een bekend Nederlandse architectenbureau. Het bureau onderscheidt zich door haar experimentele architectuur en heeft een belangrijke rol gespeeld in de vernieuwing van de architectuur in Nederland. Het architectenbureau geniet internationale belangstelling en de ontwerpen zijn naast Nederland ook in Duitsland, Engeland, Frankrijk, de Verenigde Staten, China en Noorwegen te vinden. De organisatie telt zo’n 300 medewerkers. Wegens uitval van een collega is er met spoed behoefte aan een interim HR Medewerker.

Voor Spuigroep in Den Haag werft InterimWorX een Medewerker Payroll & HR Support.

Wil jij graag werken in een ambitieus team, waar een informele werkomgeving en persoonlijk contact centraal staan? Lees dan verder om te zien of deze positie bij jou past!