Voor Spuigroep in Den Haag werft InterimWorX een Salarisadministrateur.

Schrijf je graag succesverhalen met cijfers en houd je ervan om ervoor te zorgen dat elke medewerker juist wordt beloond? Dan is deze vacature als Medewerker Salarisadministratie helemaal iets voor jou!

Ben jij de gedreven Interim Projectleider Implementatie die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een professional met internationale ervaring, die klaar is om de uitdaging aan te gaan om onze opdrachtgever te begeleiden met de implementatie naar ADP Celergo, waarbij een koppeling gemaakt wordt met het HR Global System Workday.

Wil jij werken voor een grote, internationale speler binnen de payroll branche? Breng jij genoeg kennis en ervaring mee binnen de salarisadministratie en wil je deze expertise inzetten bij een marktleider? Dan is de functie van Interim Payroll Specialist bij onze opdrachtgever wellicht iets voor jou! De organisatie verzorgt de payroll voor een groot aantal klanten in uiteenlopende branches; dit maakt jouw werk uitdagend en afwisselend. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is actief in de maritieme sector en wereldwijd actief. Voor de Europese tak van deze internationale organisatie, bestaande uit zo’n 350 collega’s, zijn we met spoed op zoek naar een interim Payroll Professional die per direct beschikbaar is.

Voor onze opdrachtgever Logicx Mobiliteit B.V., onderdeel van ANWB, in Apeldoorn werft InterimWorX op exclusieve basis een ervaren Salarisadministrateur. Het betreft een vaste functie voor 32 tot 36 uur per week. Als Senior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de verloning van 350 collega’s in AFAS software.

Ben jij de expert op het gebied van salarisadministratie en lijkt het je leuk om te werken in de wereld van mobiliteit? Is jouw kennis breed en wil jij je naast de salarisverwerking ook buigen over andere HR thema’s, zoals arbeidsvoorwaarden? Zoek jij een allround functie waar je vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt en onderdeel mag uitmaken van een gedreven en ervaren HR team?

Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Wil jij je ervaring en vaardigheden als payroll professional graag verder ontwikkelen en deel uitmaken van een internationale reisorganisatie? En lijkt het jou interessant om deel uit te maken van een globale organisatie die gebruik maakt van de nieuwste technologie, waar hybride werken de norm is en je deel uitmaakt van een informeel en warm team?

InterimWorX werft op exclusieve basis een medior salarisadministrateur om het Payroll Team van TUI te versterken. Bij TUI Nederland werken meer dan 3.000 collega’s die hun ervaring en expertise in en buiten Nederland inzetten om vakanties en reizen te organiseren. Draag je hier graag aan bij en heb je enkele jaren ervaring als salarisadministrateur, lees dan zeker verder!

Voor onze opdrachtgever, actief in de Nederlandse energiemarkt, zijn we op zoek naar een interim HR Officer die kennis van en ervaring met AFAS heeft. In verband met het vertrek van één van de HR adviseurs is er per direct behoefte aan een interim HR Officer.

Voor een Gemeente in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Interim Salarisadministrateur. Deze gemeente is volop in beweging. De laatste jaren zijn zij succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Binnen deze gemeente denken ze in kansen dat betekent ook dat er volop mogelijkheden zijn. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden zij belangrijk.

Voor onze opdrachtgever Byldis in Veldhoven werft InterimWorX op exclusieve basis een Salarisadministrateur met skills in het functioneelbeheer van AFAS.

Word jij blij van een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, waarbij je onderdeel uitmaakt van een hecht HR team? Draai je graag zelf aan de knoppen van de (salaris)software als functioneel beheerder en voel je je thuis in een open, informele en directe bedrijfscultuur?

Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Voor onze opdrachtgever ECCO in Amsterdam werft InterimWorX een HR Officer | Vast | 32 – 40 uur per week

Ben jij een HR Officer en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Voel jij je thuis in een dynamische en grote organisatie, waar je onderdeel wordt van een klein en hecht HR team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.

Onze opdrachtgever, ECCO, is een internationale wholesale & retail organisatie met vele winkels in binnen- en buitenland.