Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van speciale chemicaliën. De organisatie kan omschreven worden als dynamisch en ambitieus. In verband met het uitvallen van de Payroll Specialist is er per direct behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren salarisadministrateur. Het is een vereiste dat je goede beheersing hebt van de Engelse taal, dit is de voertaal binnen de organisatie.

Onze opdrachtgever is een ontwikkelaar van HR en payroll software. De software laat zich kenmerken als laagdrempelig en zeer gebruiksvriendelijk. De organisatie kan omschreven worden als dynamisch en ambitieus en maakt deel uit van een groter geheel, waar onder andere een uitzend- en detacheringsbureau onder vallen. In verband met het vertrek van de salarisadviseur is er per direct behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren salarisadministrateur/-adviseur.

Voor onze opdrachtgever, een wooncorporatie met een kleine 2.000 beheerde woningen gevestigd in de regio Leiden, is InterimWorX op zoek naar een ervaren HR Professional die de organisatie bij HR-kwesties die horen bij een fusietraject, kan bijstaan.

Onze opdrachtgever is een overheidsinstelling in de regio Breda waar in totaal zo’n 170 mensen werken. Wegens het (onverwachte) vertrek van de huidige salarisadministrateur zijn we met spoed op zoek naar een ervaren interim salarisadministrateur. Je bent eindverantwoordelijk voor de verloning van alle collega’s en krijgt daarbij hulp van een collega die o.a. de mutaties verzorgt. Er wordt gewerkt met de salarisadministratie software Youforce van Raet.

Onze opdrachtgever is actief in de zorgsector en telt ruim 2.000 medewerkers. Samen met het team salarisadministratie, bestaande uit drie payroll professionals, ben je verantwoordelijk voor de verloning van alle collega’s. Er wordt gewerkt met Beaufort Online, Youforce en Gemal. Door het vertrek van één van de senior salarisadministrateurs zijn we per direct op zoek naar een ervaren Interim Payroll Professional.

Ben jij administratief goed onderlegd en heb je enkele jaren ervaring in een operationele HR functie?

Beschik je daarnaast over een sterk organisatorisch vermogen en heb je oog voor detail? Dan is deze interim HR officer opdracht misschien wel iets voor jou! Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de productie, verkoop en distributie van zowel eigen merken als producten van derden op het gebied van zelfzorggeneesmiddelen. Ter vervanging van zwangerschapsverlof, zijn we op zoek naar een ervaren interim HR officer, die deze positie in deze periode kan waarnemen. Binnen de organisatie wordt er voornamelijk op locatie gewerkt.

Onze opdrachtgever is een moderne en innovatieve organisatie die wereldwijd actief is op het gebied van kunststoftoepassingen. Door het vertrek van de salarisadministrateur zijn we per direct op zoek naar een ervaren Interim Payroll Professional. Naast het verzorgen van de volledige salarisadministratie van de 200 Nederlandse en internationale collega’s krijg je een grote rol in het ontwikkelen en implementeren van het Compensation & Benefits programma.

Onze opdrachtgever is een moderne internationale productieorganisatie. Ze zijn gevestigd in de provincie Gelderland en er werken ongeveer 100 mensen. De organisatie is onderdeel van een grotere internationale groep. Door het vertrek van de salarisadministrateur zoeken we per direct Interim Payroll Professional met kennis van en ervaring met ADP.

Voor onze opdrachtgever, internationaal leverancier van promotieartikelen, gevestigd in Zuid-Holland, zoeken wij in verband met het vertrek van een collega een ervaren interim salarisadministrateur die bekend is met ADP-software.

Voor onze opdrachtgever, online leverancier van IT-producten en IT-diensten, actief in de Benelux en Scandinavie, zoeken wij een ervaren interim salarisadministrateur. In Nederland heeft men een aantal kantoren, het hoofdkantoor zit  in Zweden.