Ben jij een Senior Salarisadministrateur met sterke coördinatie skills die verder kijkt dan de standaardoplossingen? Zoek jij een leuke baan, waarbij jij de combi kan maken van leidinggeven en operationeel bijdragen aan een vlekkeloze HR- en Salarisadministratie? Heb jij kennis van AFAS software en ben jij de persoon die de salarisadministratie naar een hoger niveau kan tillen?

Solliciteer dan nu voor Teamleider Salarisadministratie bij Pets Place!

PHOCUS werft op exclusieve basis een Teamleider Salarisadministrateur om de HR-afdeling bij Pets Place te versterken. Bij Pets Place werken meer dan 1.600 collega’s die hun ervaring en expertise inzetten voor dier en tuin!

Onze opdrachtgever is een klein advies- en accountantskantoor met 2 vestigingen, een familiebedrijf waarin de onderlinge waarden tussen collega’s belangrijk zijn, elkaar stimuleren is er daar één van. Een fijne werkplek met moderne software en apparatuur (de organisatie loopt voorop als het gaat om automatisering) hoort daar ook bij. En natuurlijk een goede work/life balance.

Door langdurige uitval van een collega, is men op zoek naar tijdelijke ondersteuning door een ervaren interim payroll professional.

Lees even verder om te zien of deze rol interessant voor je zou kunnen zijn!

Voor onze opdrachtgever DMN-WESTINGHOUSE in Noordwijkerhout werft PHOCUS op exclusieve basis een allround Salarisadministrateur. Het betreft een vaste functie voor 24 tot 40 uur per week. Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de verloning van 150 collega’s in AFAS software en ondersteun je de afdeling Finance.

Ben jij een ervaren Payroll Specialist en sta jij open voor een nieuwe (parttime) uitdaging midden in de bollenstreek van Nederland? Heb jij een financieel administratieve achtergrond en lijkt het je leuk dit te combineren met de salarisverwerking? Zoek jij een veelzijdige functie, waar je het vertrouwen en de verantwoordelijkheid krijgt om je werk naar eigen inzicht uit te oefenen?

Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde internet service provider met wereldwijd eigen data centers. Hun focus ligt op maatwerk oplossingen voor hun klanten in combinatie met het bieden van hoogwaardige en snelle service. In verband met het vertrek van de huidige HR Officer, is er per direct behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren interim HR professional. We zoeken voor deze opdracht een kandidaat die niet alleen bedreven is in HR administratie, maar ook ervaring heeft met het optimaliseren van HR processen en het participeren in HR projecten op verschillende thema’s.

Onze opdrachtgever is een Nederlandse organisatie die actief is in de toeristische sector. De organisatie heeft tot missie Nederland goed op de kaart te zetten. Dit doen ze voor vakanties, commerciële bijeenkomsten, congressen en evenementen. Wegens het vertrek van de payroll professional en de wens om de inrichting, workflows en manier van werken met de software van Visma Youserve te optimaliseren, is er per direct behoefte aan een interim payroll specialist.

Voor een accountantskantoor in Noord-Brabant werft PHOCUS een Salarisadministrateur voor de interne verloning.

Ben jij een ervaren salarisadministrateur die zich thuis voelt in een groeiende en vooruitstrevende organisatie? Ken jij de kneepjes van het vak en wil jij je expertise toepassen in een dynamische omgeving waar kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan? Werk je graag in teamverband, maar kun je ook goed zelfstandig werken?

Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie waar jouw mening telt, waar je fouten mag maken en je kunt zijn wie je bent? Wil jij daarnaast dé salarisspecialist van een organisatie zijn in een complexe en uitdagende payroll en ben je altijd eager om processen te verbeteren? Dan is de vacature Salarisadministrateur bij P1 jou op het lijf geschreven!

Onze opdrachtgever is een dienstverlener op het gebied van personeels- en salarisadministratie. De organisatie kent een gevarieerd klantenbestand. In verband met groei is er per direct behoefte aan ondersteuning door een ervaren interim payroll professional.

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met meer dan 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met ruim 1.000 medewerkers verzorgt men de financiële bedrijfsvoering voor uiteenlopende relaties. Voor het stafkantoor, gevestigd in Noord-Brabant, zoeken wij met spoed een ervaren Salarisadministrateur die het team tijdelijk kan ondersteunen.

Voor onze opdrachtgever, een wooncorporatie met een kleine 2.000 beheerde woningen gevestigd in de regio Leiden, is PHOCUS op zoek naar een ervaren interim medewerker PSA.