Onze opdrachtgever is een informeel Rotterdams bedrijf met circa 100 medewerkers. De organisatie houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en installeren van gespecialiseerd meubilair voor o.a. het onderwijs in zowel het binnen- als buitenland. Wegens groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een interim HR Officer die de HR Manager kan ondersteunen bij het verder professionaliseren van het HR-beleid.

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en biedt duurzame oplossingen gericht op de pluimveehouderij. Dit doet zij inmiddels met ruim 500 collega’s, in een open en prettige cultuur waar vrijheid, vertrouwen en eigenschap hoog in het vaandel staan. In verband met langdurige ziekte van de salarisadministrateur, zoekt zij tijdelijke ondersteuning door een ervaren interim salarisadministrateur.

Onze opdrachtgever is een klein advies- en accountantskantoor met 2 vestigingen, een familiebedrijf waarin de onderlinge waarden tussen collega’s belangrijk zijn, elkaar stimuleren is er daar één van. Een fijne werkplek met moderne software en apparatuur (de organisatie loopt voorop als het gaat om automatisering) hoort daar ook bij. En natuurlijk een goede work/life balance.

Door langdurige uitval van een collega, is men op zoek naar tijdelijke ondersteuning door een ervaren interim payroll professional.

Lees even verder om te zien of deze rol interessant voor je zou kunnen zijn!

Onze opdrachtgever is een kleinschalig administratiekantoor nabij Zwolle. In verband met groei en de migratie naar een nieuw softwarepakket, zijn zij op zoek naar een ervaren interim salarisadministrateur die hen kan ondersteunen totdat er een nieuwe, vaste collega is geworven en ingewerkt.

 

Met een team van 11 medewerkers bedienen zij een variërend klantenpakket, hoofdzakelijk MKB, in uiteenlopende branches. Het is een hecht team waar een gemoedelijke sfeer heerst. Zo wordt er elke ochtend en middag gezamenlijk koffie gedronken in de “huiskamerstijl” kantine en is er op vrijdagmiddag tijd voor een drankje en een potje biljart.

Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie in de regio Utrecht. Ter tijdelijke uitbreiding van het HR team zoekt zij een ervaren Interim Medewerker Personeelsadministratie

Voor onze opdrachtgever, een wooncorporatie met een kleine 2.000 beheerde woningen gevestigd in de regio Leiden, is PHOCUS op zoek naar een ervaren interim medewerker PSA.

Onze opdrachtgever werkt in opdracht van grote farmaceutische bedrijven om wereldwijd wetenschappelijk onderzoek uit te voeren naar de werking van geneesmiddelen. In Nederland werken ongeveer 850 medewerkers binnen de Nederlandse divisie. Wegens het vertrek van een collega zijn wij met spoed op zoek naar een interim salarisadministrateur, die de afdeling komt ondersteunen.

In verband met zwangerschapsverlof zoeken wij voor onze opdrachtgever een ervaren interim HR medewerker. Onze opdrachtgever is één van de grootste supermarktketens van Nederland. Het distributiecentrum is gevestigd in midden Limburg.