Onze opdrachtgever verbindt opdrachtgevers met tijdelijk personeel. Daarnaast verzorgt zij voor een klein aantal klanten de salarisadministratie. In verband met het vertrek van een collega, is er per direct behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een ervaren interim salarisadministrateur.

Onze opdrachtgever is een Nederlandse organisatie die actief is in de toeristische sector. De organisatie heeft tot missie Nederland goed op de kaart te zetten. Dit doen ze voor vakanties, commerciële bijeenkomsten, congressen en evenementen. Wegens het vertrek van de payroll professional en de wens om de inrichting, workflows en manier van werken met de software van Visma Youserve te optimaliseren, is er per direct behoefte aan een interim payroll specialist.

Voor een accountantskantoor in Noord-Brabant werft PHOCUS een Salarisadministrateur voor de interne verloning.

Ben jij een ervaren salarisadministrateur die zich thuis voelt in een groeiende en vooruitstrevende organisatie? Ken jij de kneepjes van het vak en wil jij je expertise toepassen in een dynamische omgeving waar kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan? Werk je graag in teamverband, maar kun je ook goed zelfstandig werken?

Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie waar jouw mening telt, waar je fouten mag maken en je kunt zijn wie je bent? Wil jij daarnaast dé salarisspecialist van een organisatie zijn in een complexe en uitdagende payroll en ben je altijd eager om processen te verbeteren? Dan is de vacature Salarisadministrateur bij P1 jou op het lijf geschreven!

Onze opdrachtgever is een dienstverlener op het gebied van personeels- en salarisadministratie. De organisatie kent een gevarieerd klantenbestand. In verband met groei is er per direct behoefte aan ondersteuning door een ervaren interim payroll professional.

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met meer dan 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met ruim 1.000 medewerkers verzorgt men de financiële bedrijfsvoering voor uiteenlopende relaties. Voor het stafkantoor, gevestigd in Noord-Brabant, zoeken wij met spoed een ervaren Salarisadministrateur die het team tijdelijk kan ondersteunen.

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met meer dan 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met ruim 1.000 medewerkers verzorgt men de financiële bedrijfsvoering voor uiteenlopende relaties. Voor het stafkantoor, gevestigd in Noord-Brabant, zoeken wij met spoed een ervaren Interim Manager Personeels- en Salarisadministratie die service en kwaliteit voorop heeft staan.

Voor onze opdrachtgever Goossens, een bekende naam in de interieur wereld, werft PHOCUS – InterimWorX op exclusieve basis een ervaren Salarisadministrateur. Het betreft een vaste (parttime) functie voor 28 tot 32 uur per week. Als Payroll Specialist ben je verantwoordelijk voor de verloning van 500 collega’s in AFAS software.

Ben jij een ervaren Payroll Specialist en sta jij open voor een nieuwe (parttime) uitdaging in omgeving Noord-Brabant? Zoek jij een veelzijdige functie, waar je het vertrouwen en de verantwoordelijkheid krijgt om je werk naar eigen inzicht uit te oefenen? Wil jij samen met je collega’s een passie delen voor interieur en styling en onderdeel worden van het gedreven team van Goossens?

Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Voor Bolidt in Hendrik-Ido-Ambacht werft PHOCUS een Payroll & Compensation Specialist.

Ben jij de expert op het gebied van salarisadministratie en wil jij bijdragen aan de professionalisering van de HR dienstverlening? Lijkt het jou leuk om te werken bij een specialistische organisatie met een rijke geschiedenis en onderdeel te worden van een hecht en gedreven HR team?

Dan is dit de job voor jou!

Voor onze opdrachtgever Zorgspectrum in Nieuwegein werft PHOCUS op exclusieve basis een Salarisadministrateur.

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur en zoek je een nieuwe uitdaging in omgeving Utrecht? Wil je jouw expertise van het payroll vakgebied inzetten en meedenken over optimalisaties van het administratieve proces? Lijkt het je leuk om te werken bij een toonaangevende zorgorganisatie en onderdeel uit te maken van een gezellig HR team?

Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!