Onze opdrachtgever is onderdeel van een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Deze organisatie is gespecialiseerd in het verkopen van motoren en het leveren van de daarbij behorende service. Ze zijn actief in vele marktsegmenten en er werken ruim 400 medewerkers. Wegens het vertrek van de huidige salarisadministrateur, zijn we per direct op zoek naar een interim salarisadministrateur die deze rol kan waarnemen tot en met het einde van het jaar.

Onze opdrachtgever is een Nederlandse organisatie die zich bezighoudt met de automatisering van toegangssystemen in verschillende delen van Europa. In totaal werken er in Nederland ruim 300 collega’s. De organisatie maakt uit van een Group die wereldwijd actief is en tientallen bedrijven in zo’n 25 landen omvat. Wegens het vertrek van de Payroll Specialist is er per direct behoefte aan een interim payroll specialist die de payroll voor de Nederlandse collega’s kan verzorgen en het management van payroll advies kan voorzien.

De Nederlandse organisatie heeft verschillende vestigingen in Nederland waarvan uit producten worden ontwikkeld en een 24-uurs storings- en servicedienst wordt geboden. Hiernaast bieden ze levering en montage aan in Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg en Nederland.

Onze opdrachtgever is een non-profit hulporganisatie met het hoofdkantoor in Den Haag. De organisatie telt ruim 50 medewerkers en wordt ondersteund met veel vrijwilligers vanuit het hele land. De afdeling waar deze functie onderdeel van is bestaat uit vijf collega’s, waarvan een HR Professional, twee Financials en twee secretaresses.

Onze opdrachtgever werkt in opdracht van grote farmaceutische bedrijven om wereldwijd wetenschappelijk onderzoek uit te voeren naar de werking van geneesmiddelen. In Nederland werken ongeveer 850 medewerkers binnen de Nederlandse divisie. Wegens het vertrek van een collega zijn wij met spoed op zoek naar een interim salarisadministrateur, die de afdeling komt ondersteunen.

Voor onze opdrachtgever Holtzapfel Administratiekantoor in Capelle a/d IJssel werft InterimWorX op exclusieve basis een HR & Payroll Professional| vast | 32 – 40 uur

Ben jij een enthousiaste Payroll Administrator en op zoek naar een nieuwe uitdaging in omgeving Rotterdam? Vind jij het leuk om de HR en Payroll administratie van klanten te verzorgen en dienstverlening te leveren waarbij kwaliteit centraal staat? Wil jij werken binnen een professioneel bedrijf met een mooie geschiedenis binnen hun branche en onderdeel uitmaken van een hecht en gedreven team van Payroll Professionals?

Lees dan snel verder!

Voor het hoofdkantoor van Gro-Up in Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) werft InterimWorX op exclusieve basis een Payroll Specialist.

Als Payroll Specialist bij Gro-Up lever jij een belangrijke bijdrage aan de hulpverlening aan kinderen en hun ouders. Je zorgt er samen met het Payroll Team voor dat al je 3.300 collega’s, werkzaam in de kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs, elke maand hun salaris ontvangen!

Gro-up is een organisatie die advies en ondersteuning biedt voor kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Elk jaar helpen ze duizenden kinderen en ouders. Wegens het vertrek van één van de payroll specialisten is er behoefte aan een ervaren salarisadministrateur die het team komt versterken.

Ben jij een ervaren payroll professional die graag binnen een sfeervol team werkt? Vind je het fijn om te werken binnen een informele werkomgeving met korte lijntjes en veel persoonlijk contact? En wil je middels je werk een bijdrage leveren aan de samenleving? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever Gemeente Noordwijk werft InterimWorX op exclusieve basis een Salarisadministrateur. Het betreft een vaste functie voor 24 uur per week, waarbij je verantwoordelijk bent voor het verlonen van 300 collega’s in Beaufort/Youforce van Visma Raet.

Ben jij een ervaren salarisadministrateur, die volledig zelfstandig een salarisrun kan draaien? Zoek jij een leuke parttime baan met gezellige collega’s en een afwisselend takenpakket? Lijkt het jou leuk om voor de prachtige gemeente van Noordwijk te werken en daarmee een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de samenleving?

Lees dan deze vacature!

Onze opdrachtgever is een bekende organisatie in de retail sector met winkels door heel Nederland. In totaal werken er ruim 3.000 medewerkers. Wegens de sterke groei van het aantal collega’s en het gegeven dat er een project planning en urenregistratie speelt, is er met spoed behoefte aan een interim salarisadministrateur voor het Payroll Team.

Onze opdrachtgever is een commerciële organisatie in de automotive sector met uiteenlopende bekende labels. Ze houden zich bezig leasing, autoverhuur, de exploitatie van tankstations en de verhuur van aanhangwagens. In totaal werken er zo’n 1.000 medewerkers op verschillende locaties in Nederland. In verband met drukte zoekt de organisatie voor zo’n 4 – 5 maanden een payroll officer.

 

Onze opdrachtgever is een landelijke zorgaanbieder in de regio’s Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Noord-Nederland. Ze bieden ambulante ondersteuning, behandeling, woonzorg en werk aan mensen met een verstandelijke beperking of psychosociale problemen. De organisatie bestaat uit zo’n 600 medewerkers en de standplaats voor deze opdracht is de regio Utrecht. Wegens het vertrek van de senior salarisadministrateur per 1 juni, is er met spoed behoefte aan een ervaren interim salarisadministrateur die kennis van en ervaring met AFAS Profit heeft.