Voor onze opdrachtgever Logicx Mobiliteit B.V., onderdeel van ANWB, in Apeldoorn werft InterimWorX op exclusieve basis een ervaren Salarisadministrateur. Het betreft een vaste functie voor 32 tot 36 uur per week. Als Senior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de verloning van 350 collega’s in AFAS software.

Ben jij de expert op het gebied van salarisadministratie en lijkt het je leuk om te werken in de wereld van mobiliteit? Is jouw kennis breed en wil jij je naast de salarisverwerking ook buigen over andere HR thema’s, zoals arbeidsvoorwaarden? Zoek jij een allround functie waar je vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt en onderdeel mag uitmaken van een gedreven en ervaren HR team?

Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Wil jij je ervaring en vaardigheden als payroll professional graag verder ontwikkelen en deel uitmaken van een internationale reisorganisatie? En lijkt het jou interessant om deel uit te maken van een globale organisatie die gebruik maakt van de nieuwste technologie, waar hybride werken de norm is en je deel uitmaakt van een informeel en warm team?

InterimWorX werft op exclusieve basis een medior salarisadministrateur om het Payroll Team van TUI te versterken. Bij TUI Nederland werken meer dan 3.000 collega’s die hun ervaring en expertise in en buiten Nederland inzetten om vakanties en reizen te organiseren. Draag je hier graag aan bij en heb je enkele jaren ervaring als salarisadministrateur, lees dan zeker verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij in verband met het vertrek van de huidige salarisadministrateur met spoed op zoek naar een ervaren interim salarisadministrateur. De organisatie telt bijna 400 medewerkers en is actief in de mobiliteitsbranche.

Voor een Gemeente in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Interim Salarisadministrateur. Deze gemeente is volop in beweging. De laatste jaren zijn zij succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Binnen deze gemeente denken ze in kansen dat betekent ook dat er volop mogelijkheden zijn. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden zij belangrijk.

Voor Spuigroep in Den Haag werft InterimWorX een Salarisadministrateur.

Schrijf je graag succesverhalen met cijfers en houd je ervan om ervoor te zorgen dat elke medewerker juist wordt beloond? Dan is deze vacature als Medewerker Salarisadministratie helemaal iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever Byldis in Veldhoven werft InterimWorX op exclusieve basis een Salarisadministrateur met skills in het functioneelbeheer van AFAS.

Word jij blij van een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, waarbij je onderdeel uitmaakt van een hecht HR team? Draai je graag zelf aan de knoppen van de (salaris)software als functioneel beheerder en voel je je thuis in een open, informele en directe bedrijfscultuur?

Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Voor Nedcargo in Haaften werft InterimWorX op exclusieve basis een teamlead HR & Payroll Service Center.

In deze positie ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van zo’n 650 collega’s in AFAS en de dagelijkse aansturing van de twee HR Officers die onder jouw leiding verantwoordelijk zijn voor alle (salaris) administratieve werkzaamheden. We zoeken iemand die het team met enthousiasme aan kan sturen en die ervan houdt om te werken in een moderne organisatie. In deze rol als teamlead fungeer je als schakel tussen de manager HR, het team en collega’s van andere afdelingen.

Nedcargo is een transportorganisatie die dagelijks meer dan 30.000 verschillende producten aan distributiecentra in de Benelux. De producten van Nedcargo bereiken meer dan 30 miljoen consumenten.

Ben jij de ervaren payroll professional met kennis van en ervaring met AFAS Profit en lijkt het je leuk een team van twee HR Officers aan te sturen? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een overheidsinstelling in de regio Utrecht. Wegens het vertrek van de huidige salarisadministrateur is men per direct op zoek naar een interim salarisadministrateur. In deze interim positie ben je onderdeel van het P&O team, draag je zorg voor de personeels- en salarisadministratie van ca. 600 collega’s en zul je een rol krijgen in een project om de continuiteit van de payroll te gaan waarborgen. Er wordt gewerkt met salarisadministratie software van Visma Raet.

Onze opdrachtgever is een onderwijsgroep van veertien scholen in het voortgezet en mbo-onderwijs. In totaal werken er zo’n 1000 medewerkers, verdeeld over acht verschillende gemeenten in Zuid-Holland. De onderwijsgroep houdt zich naast het reguliere onderwijs bezig met het ontwikkelen van onderwijsprojecten met commerciële organisaties, gemeenten en instellingen uit de regio. Binnen het team van salarisadministrateurs is, door de implementatie van de nieuwe salarisadministratiesoftware AFAS, behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een interim salarisadministrateur die de verloning van A – Z kan draaien, complexe berekeningen kan maken en over kennis van en ervaring met AFAS beschikt.