Onze opdrachtgever is een bekende commerciële speler actief in de toeristische industrie.
In Nederland telt de organisatie ruim 2.000 medewerkers; wereldwijd een veelvoud hiervan.

Lijkt het je leuk om een half jaar onderdeel te zijn van een collegiaal team bij een gave opdrachtgever? Fungeer je graag binnen een informele werkomgeving en lijkt het je mooi bij één van de grootste commerciële spelers in de toeristensector te werken? Lees dan snel verder!

Het HR Shared Services Centre bestaat uit meerdere teams van HR-specialisten. Ter vervanging van zwangerschapsverlof is er binnenkort behoefte aan een interim Payroll Specialist.

Onze opdrachtgever is de Nederlandse tak van een groot internationaal  mediabedrijf. De Nederlandse organisatie telt 350 medewerkers. Creatief, vol dynamiek en geen dag hetzelfde typeren de cultuur. Binnen de afdeling HR is op korte termijn ruimte voor een ervaren interim HR Manager die zich prettig voelt in een hectische omgeving waar procesverbetering, teamcoaching en operatie hand in hand gaan.

Onze opdrachtgever is een bekende hotelketen in Nederland, met meer dan 100 hotels. De organisatie telt 4.000 medewerkers en richt zich op de zakelijke en leisure markt. Gasttevredenheid, innovatie en continuïteit staan hoog in het vaandel. Wegens toenemende drukte, zijn wij op zoek naar een interim Senior Salarisadministrateur, die het team tijdelijk kan ondersteunen.