Voor een Gemeente in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Interim Salarisadministrateur. Deze gemeente is volop in beweging. De laatste jaren zijn zij succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Binnen deze gemeente denken ze in kansen dat betekent ook dat er volop mogelijkheden zijn. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden zij belangrijk.

Onze opdrachtgever is een overheidsinstelling in de regio Utrecht. Wegens het vertrek van de huidige salarisadministrateur is men per direct op zoek naar een interim salarisadministrateur. In deze interim positie ben je onderdeel van het P&O team, draag je zorg voor de personeels- en salarisadministratie van ca. 600 collega’s en zul je een rol krijgen in een project om de continuiteit van de payroll te gaan waarborgen. Er wordt gewerkt met salarisadministratie software van Visma Raet.

Onze opdrachtgever is een overheidsinstelling in de regio Breda waar in totaal zo’n 170 mensen werken. Wegens het (onverwachte) vertrek van de huidige salarisadministrateur zijn we met spoed op zoek naar een ervaren interim salarisadministrateur. Je bent eindverantwoordelijk voor de verloning van alle collega’s en krijgt daarbij hulp van een collega die o.a. de mutaties verzorgt. Er wordt gewerkt met de salarisadministratie software Youforce van Raet.

Voor onze opdrachtgever Gemeente Noordwijk werft InterimWorX op exclusieve basis een Salarisadministrateur. Het betreft een vaste functie voor 24 uur per week, waarbij je verantwoordelijk bent voor het verlonen van 300 collega’s in Beaufort/Youforce van Visma Raet.

Ben jij een ervaren salarisadministrateur, die volledig zelfstandig een salarisrun kan draaien? Zoek jij een leuke parttime baan met gezellige collega’s en een afwisselend takenpakket? Lijkt het jou leuk om voor de prachtige gemeente van Noordwijk te werken en daarmee een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de samenleving?

Lees dan deze vacature!