Onze opdrachtgever is het hoofdkantoor van een vooraanstaande Europese organisatie in één van de deelbranches binnen de automotive-sector. Op het hoofdkantoor werken een kleine 300 collega’s. Als gevolg van het vertrek van één van de collega’s, zoekt onze opdrachtgever op korte termijn tijdelijke ondersteuning van een ervaren Payroll Specialist (met affiniteit met HR backoffice-taken).

Voor onze opdrachtgever Logicx Mobiliteit B.V., onderdeel van ANWB, in Apeldoorn werft InterimWorX op exclusieve basis een ervaren Salarisadministrateur. Het betreft een vaste functie voor 32 tot 36 uur per week. Als Senior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de verloning van 350 collega’s in AFAS software.

Ben jij de expert op het gebied van salarisadministratie en lijkt het je leuk om te werken in de wereld van mobiliteit? Is jouw kennis breed en wil jij je naast de salarisverwerking ook buigen over andere HR thema’s, zoals arbeidsvoorwaarden? Zoek jij een allround functie waar je vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt en onderdeel mag uitmaken van een gedreven en ervaren HR team?

Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Voor het hoofdkantoor van Gro-Up in Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) werft InterimWorX op exclusieve basis een Payroll Specialist.

Als Payroll Specialist bij Gro-Up lever jij een belangrijke bijdrage aan de hulpverlening aan kinderen en hun ouders. Je zorgt er samen met het Payroll Team voor dat al je 3.300 collega’s, werkzaam in de kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs, elke maand hun salaris ontvangen!

Gro-up is een organisatie die advies en ondersteuning biedt voor kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Elk jaar helpen ze duizenden kinderen en ouders. Ter aanvulling van het PSA team wordt er gezocht naar een ervaring Salarisprofessional die zijn of haar kennis wil delen met het team.

Ben jij een ervaren payroll professional die graag binnen een sfeervol team werkt? Vind je het fijn om te werken binnen een informele werkomgeving met korte lijntjes en veel persoonlijk contact? En wil je middels je werk een bijdrage leveren aan de samenleving? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een commerciële organisatie in de automotive sector met uiteenlopende bekende labels. Ze houden zich bezig leasing, autoverhuur, de exploitatie van tankstations en de verhuur van aanhangwagens. In totaal werken er zo’n 1.000 medewerkers op verschillende locaties in Nederland. In verband met drukte zoekt de organisatie voor zo’n 4 – 5 maanden een payroll officer.

 

Voor Spuigroep in Den Haag werft InterimWorX op exclusieve basis een Teamlead Payroll & HR Support.

Als Teamlead van het enthousiaste, jonge en succesvolle team, speel jij een belangrijke rol in het coördineren van alle werkzaamheden die het team moet verrichten en ben je verantwoordelijk voor het leiderschap en de coaching van de teamleden.

Wil jij graag werken met een ambitieus team, waar een informele werkomgeving en persoonlijk contact centraal staan? Lees dan verder om te zien of deze positie bij jou past!

Onze opdrachtgever is een wereldwijde toonaangevende producent van halfabricaten voor de voedings-, dranken- en farmaceutische industrie. Wegens het vertrek van een collega en een aantal veranderingen m.b.t. de salarisverwerking, zijn wij voor de Nederlandse tak op zoek naar een tijdelijke Payroll Administrator die het operationele proces kan ondersteunen. Naast de salarisadministratie, ben je ook verantwoordelijk voor een aantal HR administratieve taken. In Nederland zijn vier productielocaties en jij gaat aan de slag op de productielocatie in de regio Drechtsteden.

Onze opdrachtgever is een commerciële speler met meerdere bekende labels. De organisatie telt meer dan 1.200 medewerkers, verdeeld over de verschillende bedrijven. In verband met het vertrek van een collega is er per januari 2023 behoefte aan een interim professional met degelijke kennis van salarisadministratie. In deze interim opdracht maak je onderdeel uit van het HR Support team waar een prettige werksfeer heerst en collega’s elkaar graag helpen.