Onze opdrachtgever is een klein advies- en accountantskantoor met 2 vestigingen, een familiebedrijf waarin de onderlinge waarden tussen collega’s belangrijk zijn, elkaar stimuleren is er daar één van. Een fijne werkplek met moderne software en apparatuur (de organisatie loopt voorop als het gaat om automatisering) hoort daar ook bij. En natuurlijk een goede work/life balance.

Door langdurige uitval van een collega, is men op zoek naar tijdelijke ondersteuning door een ervaren interim payroll professional.

Lees even verder om te zien of deze rol interessant voor je zou kunnen zijn!

Onze opdrachtgever is een toonaangevend, groeiend en internationaal actief adviesbureau voor ondernemers, werkgevers en pensioenbedrijven. Werkvelden zijn o.a. pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid.

Het bedrijf heeft een aantal kantoren in Nederland waar in totaal 150 collega’s werkzaam zijn. Op het hoofdkantoor in de regio Den Haag is door het recente vertrek van een collega per direct een tijdelijke positie binnen het HR-team ontstaan. Men is op zoek naar een ervaren interim HR Administrator die in staat is om het team dat verder uit 2 collega’s bestaat, voor een langere periode zelfstandig te ondersteunen in de volledige breedte van de functie. En dat in een plezierige werkomgeving met een hoge mate van collegialiteit.