088 408 6789
frame

Dennis van Koert (HR Manager )

Dennis van Koert – Manager HR Spuigroep

"
"Bij InterimWorX weten ze goed aan te voelen of een kandidaat bij mij als persoon en de werkgever waar ik op dat moment zit past."
Een samenwerking van 15+ jaar
Enthousiast over de aanpak
Persoonlijke werkwijze

Dennis van Koert – Manager HR Spuigroep

“Het vinden van een geschikte kandidaat kent een paar facetten: de persoon moet de juiste kennis en ervaring hebben, hij of zij moet passen bij de organisatie en waar deze heen gaat, én de kandidaat moet passen in het team.” Dat is hoe Dennis van Koert, Manager Human Resources bij Spuigroep (bekend van o.a. Europcar), de kern van het vinden van nieuw talent samenvat. Gedurende zijn loopbaan bij gerenommeerde werkgevers heeft hij bij de zoektocht naar nieuwe medewerkers vaak een beroep gedaan op de expertise van InterimWorX.

Telkens weer valt de keuze op InterimWorX

“Waarom ik altijd weer terug kom bij InterimWorX en hen ook meeneem naar nieuwe werkgevers, is omdat zij deze drie aspecten begrijpen,” zegt Dennis terugverwijzend naar het vinden van nieuwe kandidaten. “Kijk, iemand vinden met de juiste kwalificaties is natuurlijk noodzakelijk. Maar bij InterimWorX weten ze bovendien heel goed aan te voelen of een kandidaat ook bij mij als persoon, en de werkgever waar ik op dat moment zit, past.” Om die reden heeft hij onlangs nog InterimWorX aangedragen toen een collega van een andere afdeling versterking zocht. “Ook hij was enthousiast over het resultaat en de aanpak van InterimWorX, gezien het feit dat ook voor hem een kandidaat gevonden was die zowel bij Spuigroep, als bij hem en het team paste.”

Van interim projectleiders tot supervisor salarisadministratie

Inmiddels ondersteunt InterimWorX Dennis al ruim 15 jaar bij het vinden van nieuwe medewerkers. Daar zaten veel verschillende functieprofielen tussen, van projectleiders op interim basis, tot de werving en selectie van ervaren leidinggevenden op salarisadministratie of ICT. “Ook de lastigere profielen weet InterimWorX altijd in te vullen. Zo was ik bij TUI destijds op zoek naar een Supervisor Salarisadministratie, die de brug moest vormen tussen de salarisadministrateurs en de HR afdeling. Kortom, ik zocht een salarisadministrateur die intern standpunten kan verkopen, argumenten kan weerleggen en dit kan overbrengen op het team. Dit liep verrassend soepel en al snel was door InterimWorX de juiste kandidaat geselecteerd.”

De meest recente samenwerking tussen Dennis van Koert en InterimWorX was het vinden van de juiste persoon voor een project op de salaris- en pensioenadministratie. Hiervoor zocht hij een ervaren iemand, die dit zonder al te veel inwerktijd en begeleiding kon bijwerken en verder vormgeven. Bij InterimWorX hadden ze de voorgestelde kandidate nog enkel telefonisch gesproken, maar op basis daarvan durfden ze al te zeggen dat het een match was. En ja hoor, na een half uurtje kletsen wist Dennis dat zij de juiste persoon was voor de klus.

Typerend voor de samenwerking vindt Dennis bovendien de persoonlijke aandacht. “In 15 jaar leer je elkaar kennen, dat zie je terug in de samenwerking. Je bent gewend dingen naar elkaar uit te (mogen) spreken. Het blijft een zakelijke relatie, maar zeker op basis van vertrouwen, duidelijkheid en respect naar elkaar toe. Dat vind ik prettig. Dat je zo’n band kunt opbouwen met elkaar, dat vind ik wel bijzonder voor een dergelijke relatie. Daarin is InterimWorX als personeelsbemiddelaar voor mij echt uniek.”

frame
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame