088 408 6789
frame

Hanna (Salarisadministrateur bij InterimWorX )

Hanna – Salarisadministrateur bij InterimWorX

"
"InterimWorX voelt als een familiebedrijf, ook al zijn ze dat niet."
Persoonlijke touch
Je leert er veel van
Slaan nooit de plank mis

De drempel is laag bij InterimWorX

De bedrijven waar Hanna zich als een vis in het water voelt kenmerken zich door vlot, snel en jong te zijn. Van TUI, tot T-Mobile en Foot Locker. “Als interimmer ga je eigenlijk altijd naar een plek waar veel gebeurt. Ondanks dat je er tijdelijk zit, ben je altijd écht onderdeel van het bedrijf.” Hanna heeft daarbij nooit ervaren dat ze niet snel werd opgenomen in de groep en als een externe medewerker gezien werd door collega’s. “Ik denk dat InterimWorX dat ook wel aanvoelt. Zij zijn zelf ook een bedrijf waar de drempel heel laag ligt en hebben mij altijd gedetacheerd bij opdrachtgevers waar dit ook zo was.”

Hanna is de eerste om toe te geven dat er in tien jaar veel verandert, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. “Daar geeft InterimWorX je echt de ruimte in. Ze stimuleren je om je te ontwikkelen binnen je eigen mogelijkheden, maar zijn er ook voor je als het even niet zo lekker loopt.” Dit ervaarde ze afgelopen jaar, toen zij om persoonlijke redenen tijdelijk uit de roulatie raakte. “Op dat moment realiseerde ik mij meer dan ooit dat het hen niet enkel gaat om het maken van uren, maar dat ze oprecht om mij als persoon geven. Ze helpen je dusdanig om ervoor te zorgen dat het je wél weer lukt. InterimWorX voelt als een familiebedrijf, ook al zijn ze dat niet.

Persoonlijke aandacht

Die persoonlijke touch vertaalt zich volgens Hanna op verschillende manieren. Het is gebruikelijk dat er eens per maand iemand langs komt om te vragen of er bijzonderheden zijn. “Dan kun je face to face kwijt wanneer iets je dwars zit, of gewoon even een gezellig praatje maken”, vertelt Hanna. “Persoonlijke aandacht is iets dat constant terugkomt. Bij InterimWorX zorgen ze voor hun eigen mensen, ook als die buiten werken.” Volgens Hanna is dat ook de reden dat ze zich écht onderdeel voelt van InterimWorX, ook al werkt ze voornamelijk bij opdrachtgevers op locatie. “Van andere interimmers hoor ik wel eens “Hè? Komen ze nu alweer langs?”, dan realiseer ik me weer dat de manier waarop InterimWorX voor haar gedetacheerde werknemers zorgt, niet vanzelfsprekend is.”

Als salarisadministrateur werken bij InterimWorX

Sinds de eerste keer dat Hanna in aanraking kwam met het werk als Salarisadministrateur op interim-basis, heeft het haar niet meer losgelaten. “Je leert er heel veel van om telkens op een andere plek te werken. Je weet immers vanuit je ervaring wat de uitkomst moet zijn, maar de route die genomen wordt om daar te komen is bij ieder bedrijf weer anders. Dat neem je mee naar je volgende opdracht – of kun je weer achter je laten wanneer het je niet aanspreekt. Dat is hartstikke leuk, want je leercurve is steil en je kunt iedere keer iets nieuws brengen bij een organisatie.”

Op de vraag of Hanna nog iets toe te voegen heeft aan wat we tot nu toe besproken hebben, antwoordt ze met een brede lach: “Ik ben blij dat ik deel uitmaak van het InterimWorX team. Ik vind het een enorm mooi bedrijf en hoop dat zij – en ik met hen – zich nog meer mogen ontpoppen tot het menselijke bedrijf dat ze zijn. Je kunt jezelf zijn bij hen en dat wordt gewaardeerd.”

frame
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame