088 408 6789

Werving en selectie salarisadministrateurs

Werving en selectie van salarisadministrateurs is de core business van InterimWorX. Ons netwerk van salarisspecialisten, variërend van junior Salarisadministrateur tot Manager Payrolling, is groot en krachtig. Zoekt u een salarisadministrateur voor uw organisatie? Wij bieden u de best passende kandidaat. Snel, zorgvuldig, deskundig en met oog voor uw specifieke wensen.

Specialist in de bemiddeling van Medewerker PSA tot Manager Salarisadministratie

InterimWorX is specialist in de werving en selectie van payroll specialisten voor vrijwel alle specialismen binnen uw salarisadministratie. Ook op het snijvlak van techniek en salarisadministratie zijn wij thuis. Tot onze expertise behoort de werving en selectie van o.a. de volgende functies:

  • Medewerker Personeels- en salarisadministratie
  • Salarisadministrateur
  • Teamleider PSA
  • Manager salarisadministratie
  • Projectleider salarisadministratie
  • Implementatie-consultant
  • Beloningsadviseur
  • Compensation & Benefits specialist
  • Applicatiebeheerder

Profiteer van ons sterke netwerk payroll specialisten

InterimWorX heeft een groot, specialistisch netwerk van payroll specialisten met vakkennis in uw branche. Dagelijks investeren wij in ons netwerk van salarisadministrateurs, die al dan niet bewust op zoek zijn naar een nieuwe vaste functie. Wij zijn als bedrijf aanwezig op alle jaarlijkse toonaangevende payroll congressen. Wij begrijpen het salarisvak en kennen de juiste mensen om aan uw wensen te voldoen. Wanneer u kiest voor de werving en selectie van een salarisadministrateur door InterimWorX, profiteert u van ons sterke netwerk payroll professionals.

Kennis van alle branches en salarissoftware

Wij hebben ervaring met werving en selectie van salarisspecialisten binnen een groot aantal branches in zowel de profit- als non-profit sector. Salarisadministrateurs met ervaring binnen o.a. de zorg, financiële instellingen, logistiek, industrie, overheid, telecom, maritieme sector, retail en onderwijs. Zij beschikken dan ook over recente kennis van de bijbehorende cao’s en ervaring met een diversiteit aan salarissoftware. Van ADP en Raet, tot SAP en AFAS Profit. Op onze website kunt u ook terecht voor een volledig overzicht van onze kennisgebieden.

Tijd en aandacht voor uw unieke wensen

InterimWorX wil graag exact weten welke salarisadministrateur u zoekt. In ons werving- en selectie proces investeren wij alle benodigde tijd en aandacht om, samen met u, zorgvuldig het exacte kandidaatsprofiel op te stellen.

Hierbij hechten wij evenveel waarde aan uw harde eisen op het gebied van kennis en ervaring, als aan de gewenste persoonlijke eigenschappen van uw nieuwe collega. Onze ervaring is dat juist persoonlijkheid bepaalt of een collega past binnen een afdeling en organisatie. Wilt u weten hoe onze opdrachtgevers deze benadering ervaren? Zij delen hun ervaringen in referenties en testimonials.

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij de werving van een Salarisadministrateur voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Direct een vacature plaatsen kan ook. Wij nemen dan graag per omgaande contact met u op.

Zoekt u een tijdelijke Salarisadministrateur? Maak dan gebruik van onze interim dienstverlening. U kiest dan voor een Interim Salarisadministrateur.

frame
frame