088 408 6789

Interim salarisadministrateur

InterimWorX is toonaangevend en één van de marktleiders in de bemiddeling van interim salarisadministrateurs. Wij begrijpen dat uw salarisadministratie altijd door moet draaien. Ook in het geval van verzuim of projecten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op interim basis te beschikken over goede payroll specialisten. Of u nu behoefte heeft aan een junior medewerker PSA, of aan een ervaren Manager Salarisadministratie: met ons omvangrijke netwerk van interim payroll specialisten én ons stabiele team van eigen salarisadministrateurs bieden wij u altijd een oplossing op maat. Wij vinden altijd dé interim professional voor uw salarisadministratie. Binnen een dag wanneer u dit wenst.

Junior tot leidinggevend niveau interim payroll specialist

InterimWorX biedt u interim payroll specialisten van junior- tot managementniveau. Zij zijn op tijdelijke basis inzetbaar als Medewerker PSA, Salarisadministrateur, Salarisadviseur, Implementatieconsultant of Payroll Manager. Hun expertise op het gebied van salarisadministratie biedt uitkomst ter vervanging van een vaste salarisadministrateur of bij projecten, zoals migraties, de inrichting van een SSC, insourcing, outsourcing of de werkkostenregeling. Onze interimmers zijn niet alleen geselecteerd op hun vakkennis, hun ervaring in de branche en expertise van bepaalde payroll software, maar ook op hun communicatieve vaardigheden en aanpassingsvermogen. Dankzij deze combinatie zijn zij snel binnen uw organisatie ingewerkt. Op onze website vindt u een volledig overzicht van onze salarisspecialismen

Expertise van alle salarissoftware

Met welke salarissoftware werkt u? InterimWorX heeft kennis van alle salarispakketten in huis. Onze interim salarisadministrateurs hebben recente ervaring met de meest voorkomende software op het gebied van salarisadministratie. Ze zijn bekend met software van o.a. AFAS Profit, ADP, Raet en SAP. (Bekijk hier de complete lijst van salarissoftware waarvan onze professionals kennis hebben) Zowel op implementatieniveau als in de reguliere salarisadministratie. Zo bieden wij u altijd de expertise die u nodig heeft.

Up-to-date kennis van uw branche en cao

InterimWorX levert u een interim salarisadministrateur met kennis van uw branche en cao. Onze payroll specialisten zijn werkzaam binnen zeer uiteenlopende sectoren in zowel de profit- als in de non-profit sector. Onze interim salarisadministrateurs beschikken dan ook over actuele kennis van een diversiteit aan cao’s. Zij hebben recente ervaring binnen o.a. de volgende sectoren:

 • Bouw
 • Financiële dienstverlening
 • Industrie & Techniek
 • Logistiek & Scheepvaart
 • Onderwijs
 • Overheid
 • Retail
 • Telecom & Energie
 • Toerisme
 • Zakelijke dienstverlening
 • Zorg en ziekenhuizen

Ook daarom kiest u voor een interim salarisadministrateur van InterimWorX

Doorlopende payroll bijscholing

Persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen

InterimWorX hecht waarde aan dienstverlening op maat. Iedere organisatie, iedere afdeling salarisadministratie en iedere salarisadministrateur is immers uniek. Graag leren wij de bijzonderheden van uw organisatie en van uw personele wensen kennen, zodat wij u de kandidaat leveren die volledig past binnen het door u gewenste profiel. Qua kennis, ervaring én persoonlijkheid.

Krachtig netwerk interim payroll specialisten

InterimWorX is één van de marktleiders in de bemiddeling van interim salarisadministrateurs binnen Nederland. Ons netwerk is groot en sterk. InterimWorX neemt jaarlijks deel aan de meest toonaangevende salariscongressen en beurzen in Nederland. Hier ontmoeten wij honderden payroll specialisten. Dankzij dit netwerk hebben wij voor u altijd de best passende payroll professional beschikbaar.

Wij beheersen uw risico’s

InterimWorX beheerst voor u de ketenaansprakelijkheid. Bovendien is InterimWorX NEN4400-1 gecertificeerd en voldoet aan de WAADI-check. Het risico van u als inlener is hierdoor maximaal beperkt.

Bent u op zoek naar een salarisadministrateur voor een vaste vacature binnen uw organisatie, kies dan voor onze werving en selectie. InterimWorX werft de best passende collega voor uw salarisadministratie. Lees meer over werving en selectie van salarisadministrateurs en overtuig uzelf van onze meerwaarde in uw wervingsprocedure.

Interesse? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte interim salarisadministrateur! Neem contact met ons op via 010-477 44 58 of via ons contactformulier.

frame
frame