088 408 6789

Dé professional voor uw salarisadministratie

Het vinden van een nieuwe medewerker voor uw salarisadministratie is zo makkelijk nog niet. Een moderne salarisadministratie vraagt om een eigentijdse salarisadministrateur. Communicatief- en adviesvaardig, met een afdelingsoverschrijdende blik. InterimWorX is bewezen specialist in de werving van goede, ervaren Salarisadministrateurs. Als één van de marktleiders binnen Nederland, beschikken wij over een groot en krachtig netwerk van payroll specialisten. Wij helpen u graag aan de juiste professional, met de juiste kennis. Snel en zorgvuldig.

Uw salarisadministratie in vertrouwde handen

Bij InterimWorX weten we dat het ene bedrijf het andere niet is. De software die u gebruikt, uw branche en niet te vergeten de bedrijfscultuur maken uw organisatie uniek. Daarom besteden we bij de selectie van onze payroll specialisten niet alleen veel aandacht aan het in kaart brengen van kennis en ervaring. Juist ook de persoonlijke kwaliteiten van de kandidaat hebben onze volle aandacht. Zo selecteren wij een payroll specialist die naast kennis uw salarissoftware en ervaring binnen uw sector, óók een karakter heeft dat naadloos aansluit bij uw bedrijfscultuur.

Tijdelijke of vaste payroll specialisten

Of u nu op zoek bent naar een payroll specialist voor een vast dienstverband of een tijdelijke personele oplossing zoekt bij ziekte of bij een project, wij bieden u de best passende professional. Dagelijks investeren wij in het onderhouden en uitbouwen van ons sterke netwerk van payroll specialisten. Professionals variërend van medewerker PSA tot manager payrolling, werkzaam binnen diverse specialismen.

Vind de juiste salarisadministrateur met InterimWorX

Bij InterimWorX krijgen we energie van het vinden van de juiste medewerkers voor de juiste opdrachtgevers. Wilt u weten wat InterimWorX voor u kan betekenen bij het vinden van een nieuwe salarisadministrateur? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

U kunt ook het aanbod beschikbare salarisadministrateurs direct online bekijken. Zit de gezochte payroll-specialist er nu niet tussen? Dan stellen we graag een profiel op met de gewenste competenties en kenmerken van uw ideale kandidaat. Vervolgens zoeken we iemand die wél perfect aansluit bij uw wensen!

frame
frame