088 408 6789

Werving en selectie binnen ons specialistische netwerk

InterimWorX bemiddelt goed opgeleide en gecertificeerde ICT specialisten binnen vrijwel alle ICT specialismen en alle fases van een ICT-project. Van infrastructuur en development, tot service-, project- en algemeen IT management. Van operationeel tot strategisch niveau.
Wij zijn specialisten in de werving en selectie van onder andere:

  • Applicatiebeheerders
  • Architecten
  • Business analisten
  • IT Managers
  • IT projectleiders
  • Ontwikkelaars
  • Service managers
  • Servicedeskmedewerkers
  • Webdevelopers
  • Windows systeembeheerders

Binnen ons netwerk vinden wij altijd de ICT specialist die het best bij uw organisatie en afdeling past. Ontdek binnen onze ICT-specialismen het volledige overzicht van de verschillende specialisten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Onze opdrachtgevers delen graag hun ervaring met de werving en selectie van InterimWorX in referenties & testimonials.

Kies voor de kracht van InterimWorX

Kiest u voor werving en selectie van uw ICT professional door InterimWorX, dan profiteert u niet alleen van ons uitgebreide netwerk op het gebied van ICT. U kiest ook automatisch voor de volgende voordelen:

Kennis en ervaring. Ons stabiele team recruiters bundelt tientallen jaren ervaring in personeelsbemiddeling binnen de ICT. Wij hebben actuele kennis van ICT, van de markt van ICT professionals en van uw specifieke branche.

Persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen. Wij willen exact weten welke IT professional bij uw organisatie past. Onze ervaring is dat technische kennis en werkervaring niet alles zeggen. Juist persoonlijkheid bepaalt vaak of een nieuwe collega binnen uw organisatie en afdeling past. Graag maken wij vooraf persoonlijk kennis met u. Deze persoonlijke aandacht hebben wij uiteraard ook voor onze kandidaten.

Wij nemen u alles uit handen. Wij dragen zorg voor het gehele traject van het opstellen van een wervende advertentietekst tot en met advies omtrent arbeidsvoorwaarden. Wij adviseren over de juiste wervingsstrategie, voeren persoonlijk alle eerste selectiegesprekken, verifiëren referenties en leveren u een selectie kandidaten die volledig voldoet aan de door u opgestelde harde én zachte criteria. U investeert uw tijd alleen in het gesprek met een volledig passende, kleine selectie kandidaten.

Sterk en landelijk netwerk. Ons uitgebreide netwerk is vaak doorslaggevend bij het vinden van de juiste kandidaat. Wij investeren dagelijks in de uitbreiding van een kwalitatief sterk netwerk. Niet alleen van actief werkzoekenden, maar juist ook van niet actief werkzoekenden. Soms kennen wij de kandidaat dan ook al voordat u uw vacature openstelt. Bovendien vinden wij altijd een kandidaat bij u in de buurt.

Uitstekende referenties

Bent u benieuwd hoe onze opdrachtgevers de werving en selectie van InterimWorX waarderen? Laat u overtuigen door de ervaringen van onze klanten in deze referenties en testimonials en kies ook voor de werving en selectie van ICT professionals door InterimWorX.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de werving en selectie van een IT specialist voor uw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, of plaats direct uw vacature. Ook wanneer u een interim ICT professional zoekt, helpen wij u graag aan de juiste kandidaat.

frame
frame