+31 (0)172 51 99 00

Een ICT specialist die past bij uw bedrijf

Net als dat geen bedrijf hetzelfde is, is ook de ene ICT professional de ander niet. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom gaan wij altijd op zoek naar een nieuwe ICT collega die niet alleen qua kennis een goede match is, maar die ook qua persoonlijkheid past bij uw bedrijfscultuur en kennis en ervaring heeft van uw branche. InterimWorX is partner voor een diversiteit aan opdrachtgevers binnen zowel profit, non-profit en zorg. Van retail keten, gemeente, financiële instelling tot ziekenhuis. Wij kennen dan ook de bijzonderheden van uw branche. Dit geldt ook voor onze ICT professionals.

Tijdelijke of vaste ICT specialisten

Of u nu op zoek bent naar een collega voor een vast dienstverband, of iemand zoekt voor een tijdelijk project of ter vervanging tijdens ziekte- of zwangerschapsverlof, InterimWorX biedt u de best passende kandidaat. Ons netwerk bestaat niet alleen uit ICT professionals beschikbaar voor een vaste baan: wij kennen ook de juiste interim specialisten die succesvol uw tijdelijke projecten of opdrachten vervullen. Wij denken dan ook graag met u mee over innovatieve oplossingen om de vrijgekomen functie te vervullen.

Vind de juiste ICT professional met InterimWorX

Niets geeft ons zoveel energie als het vinden van de perfecte match tussen (potentiële) medewerker en opdrachtgever. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het vinden van een nieuwe ICT collega? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

U kunt ook het aanbod beschikbare ICT professionals direct online bekijken. Zit de gezochte ICT specialist er niet tussen? Dan stellen we graag een profiel op met de gewenste competenties en kenmerken van uw ideale kandidaat. Vervolgens zoeken we iemand die wel perfect aansluit bij uw wensen!

frame
frame