+31 (0)172 51 99 00

Ervaring binnen een breed scala van financiële functies

Van Financiële Administratie, Planning & Control, Verslaglegging & Analyse tot Financieel Management. InterimWorX bemiddelt financials in een breed scala financiële functies. Onze werving en selectie richt zich op uiteenlopende finance functies zoals:

  • Medewerker financiële administratie
  • Hoofd Administratie
  • Assistent Controller
  • Business Controller
  • Financial Controller
  • Auditor
  • Finance Manager

Ook op het snijvlak van finance en IT, zoals bij de functie van implementatiespecialist, is InterimWorX uw partner in werving en selectie. Uiteraard hebben onze kandidaten actuele kennis van alle belangrijke financiële software zoals AccountView, AFAS, Exact, SAP, SAP FiCo en MS Dynamics.

Profiteer van ons specialistische netwerk van finance professionals

Dagelijks staan wij als specialisten in werving en selectie in contact met finance professionals die bewust en actief solliciteren naar een nieuwe baan. Ons netwerk is echter groter dan dat. Wij onderhouden namelijks ook dagelijks contacten met financials die niet actief zijn op de arbeidsmarkt, maar wel via ons benaderbaar zijn voor een nieuwe uitdaging. In dit uitgebreide en landelijke netwerk ligt úw voordeel. Soms kennen wij de door u gewenste kandidaat al voordat u uw vacature openstelt.

Persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen

Werving en selectie begint met een persoonlijk gesprek met u. Welke kennis en ervaring brengt uw nieuwe finance collega mee? En, minstens zo belangrijk, welke persoonlijkheid en welk ambitieniveau passen het best bij de openstaande finance functie? Wij geloven dat iemand pas succesvol functioneert, wanneer hij of zij op alle fronten binnen een organisatie en functie past. Deze persoonlijke aandacht hebben wij uiteraard ook voor onze kandidaten. Wij ontmoeten al onze kandidaten dan ook persoonlijk.

Wij nemen u alles uit handen

Dankzij onze werving en selectie besteedt u uw tijd alleen aan het gesprek met een volledig passende, kleine selectie kandidaten. Wij dragen zorg voor het gehele traject: van het opstellen van een wervende advertentietekst, tot en met advies omtrent arbeidsvoorwaarden. Wij adviseren over de juiste wervingsstrategie, voeren persoonlijk alle eerste selectiegesprekken, verifiëren referenties en leveren u een selectie kandidaten die volledig voldoet aan de door u opgestelde harde én zachte criteria.

Meer weten over onze werving en selectie?

Wilt u graag weten hoe wij u van dienst kunnen zijn bij de werving en selectie van een nieuwe finance collega voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Zoekt in een tijdelijke finance professional? Maak dan gebruik van onze interim dienstverlening.

frame
frame