088 408 6789

Een finance professional die past bij uw bedrijf

Het vinden van een geschikte finance professional kan een flinke uitdaging zijn. De arbeidsmarkt is krap en de beschikbare kandidaten worden overspoeld met aanbiedingen. Hoe valt u op en vindt u de beste match voor uw bedrijf? Naast iemand met actuele kennis van alle belangrijke financiële software, wilt u natuurlijk graag iemand die past bij uw bedrijf. InterimWorX is thuis in een grote diversiteit aan branches. Tot onze opdrachtgevers behoren toonaangevende spelers binnen zowel profit, zorg en non-profit. We vinden het belangrijk dat een kandidaat beschikt over specifieke ervaring in uw sector, maar ook dat zijn of haar persoonlijkheid aansluit bij uw bedrijfscultuur.

Tijdelijke of vaste finance specialisten

Bent u op zoek naar een nieuwe vaste collega, naar de juiste finance specialist voor een tijdelijk project, of misschien zoekt u vervanging voor uw finance collega die met zwangerschaps- of ziekteverlof is? InterimWorX heeft een uitgebreid netwerk van finance professionals met wie wij veel contact onderhouden, zo vinden wij altijd een finance professional die past bij de uitdaging waar uw bedrijf voor staat en iemand met kennis van uw branche.

Lees meer over een interim finance specialist via InterimWorX.

Lees meer over werving & selectie van uw nieuwe finance specialist.

Vind de juiste finance specialist met InterimWorX

Wij krijgen energie van het vinden van de perfecte match tussen medewerker en opdrachtgever. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het vinden van een nieuwe finance collega? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

U kunt ook het aanbod beschikbare finance professionals direct online bekijken. Zit de gezochte finance specialist er niet tussen? Dan stellen we graag een profiel op met de gewenste competenties en kenmerken van uw ideale kandidaat. Vervolgens zoeken we iemand die wel perfect aansluit bij uw wensen!

frame
frame