088 408 6789

Als interim salarisadministrateur via een recruitmentbureau aan de slag bij een opdrachtgever. Wat zijn de voordelen?

Er zijn veel voordelen voor jou als interim salarisadministrateur om via InterimWorX bij een bedrijf aan de slag te gaan. Ben jij een interim salarisadministrateur en wil je weten wat de voordelen van een opdracht via InterimWorX zijn? We nemen ze graag met je door en geven daarbij ons advies.

Er zijn verschillende manieren om als interim salarisadministrateur aan opdrachten te komen, maar werken via een bemiddelingsbureau biedt een aantal aantrekkelijke voordelen.

De zekerheid van een vast inkomen en een goed uurtarief

Ten eerste biedt InterimWorX jou de zekerheid van een vast inkomen. Dit is voor veel professionals een belangrijk voordeel, omdat je hierdoor niet hoeft te werken voor een vast salaris, maar wel een gegarandeerd inkomen hebt. Bovendien biedt InterimWorX de interim professional de zekerheid van een goed uurtarief. We beschikken over de ervaring en de contacten om een goed uurtarief te garanderen, waarbij zaken als reiskostenvergoeding, hybride mogelijkheden en andere arbeidsvoorwaarden tot het standaard pakket behoren.

De mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren en uit te breiden

Een ander voordeel is dat InterimWorX jou de mogelijkheid biedt om je vaardigheden te verbeteren en uit te breiden. Doordat we werken met uiteenlopende opdrachtgevers, krijg je als interim salarisadministrateur de kans om je te verdiepen in verschillende salarisprocessen en leer je om te gaan met diverse salarisadministratie software. Zo kom je bijvoorbeeld in aanraking met zowel interne- als externe verloning, de verloning van vaste medewerkers of flexwerkers en verschillende cao’s. Bij de ene opdrachtgever leer je processen te optimaliseren, waar je bij de andere opdrachtgevers te maken krijgt met de transitie van het ene software systeem naar de volgende.

Salarisadministratie softwaresystemen

Als interim salarisadministrateur is het handig om zoveel mogelijk verschillende salarisadministratie software systemen te kennen, omdat dit de kans vergroot dat je geschikt bent voor een breder scala aan opdrachten. Elke organisatie heeft zijn eigen specifieke systemen en processen, dus hoe meer verschillende systemen je kent, hoe groter de kans dat je deze kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van de opdrachtgever. Via het brede netwerk van opdrachtgevers die InterimWorX geniet, kun jij in korte tijd bekend raken met verschillende salarisadministratie softwaresystemen. Daarnaast kan de kennis van verschillende software systemen ook helpen bij het verbeteren van de efficiëntie van de salarisadministratie. Als je bekend bent met meerdere systemen, kun je wellicht efficiëntere processen implementeren of bestaande processen verbeteren.

Ontdekken welke branches je liggen en welke niet

Wanneer je via InterimWorX bij opdrachtgevers aan de slag gaat kun je ontdekken welke branches jouw hart sneller doen kloppen, maar ook van welke branches jij hoofdpijn krijgt. Voel jij je thuis binnen een kleine organisatie of juist bij een multinational? Werk jij het liefst in een organisatie waar Nederlands de voertaal is, of vind je het ook interessant om bij een organisatie te werken waar Engels de voertaal is? Werk je liever in de non-profit sector, of bij een grote commerciële speler?

Uitbreiden van je netwerk als interim professional

InterimWorX biedt jou niet alleen opdrachten, maar ook de mogelijkheid je netwerk uit te breiden. We organiseren elk jaar verschillende events, waar je in aanraking komt met interim collega’s en met opdrachtgevers uit het netwerk van InterimWorX. Zo organiseren we in de zomer een barbecue, in de herfst een wijnproeverij en in de winter de actualiteitendag, waarbij je als (interim) salarisadministrateur op de hoogte wordt gebracht van alle veranderingen op het vlak van wet- en regelgeving die het volgende jaar van kracht worden.

Een grotere slagingskans en betere voorbereiding op sollicitatiegesprekken

Wanneer je via InterimWorX op gesprek gaat bij een opdrachtgever is de kans veel groter dat je wordt uitgenodigd op gesprek. Door jarenlange ervaring en door de kwaliteitsnorm die we aanhouden, vertrouwen relaties en opdrachtgevers erop dat we goede kandidaten aanbieden. En dat doen we ook. Aan jou om het sollicitatiegesprek goed te voeren. InterimWorX biedt jou – als je dat graag wilt – een sollicitatietraining of hulp bij het pitchen van je vaardigheden en expertise. We hebben een grote klantenkring, beschikken via de hiring managers over veel kennis van de organisatie, opdracht en behoeften, waardoor we jou goed kunnen helpen bij de voorbereiding van je sollicitatiegesprek.

Samengevat, bemiddeling via InterimWorX biedt jou als interim salarisadministrateur de zekerheid van een vast inkomen, een goed uurtarief, de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren, met verschillende salarisadministratie software te werken, te ontdekken welke branches je liggen, de kans om je netwerk uit te breiden en de zekerheid van een goede voorbereiding op je sollicitatiegesprek.

Ook via InterimWorX aan de slag?

Wil je graag weten wat we voor je kunnen betekenen of in gesprek met InterimWorX over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend (advies)gesprek. InterimWorX leert jou graag kennen!

 

frame
frame