+31 (0)172 51 99 00

Human Resources

Bent u op zoek naar een specialist die uw team kan versterken op het gebied van Human Resources? InterimWorX is al jaren specialist in het bij elkaar brengen van werkgevers en werknemers. De juiste mensen op de juiste plek. In het vakgebied HR hebben we over de jaren gezorgd voor talloze succesvolle matches tussen vakkundige professionals en interessante werkgevers.

Een HR professional die past bij uw bedrijf

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo en de uitdagingen binnen uw bedrijf eveneens. Bij de implementatie van een nieuw HR systeem, veranderingen in een CAO of wet- en regelgeving of bij een re-organisatie kunt u vaak wel wat extra expertise gebruiken. Een HR medewerker met kennis van zaken die de veranderingen in goede banen leidt, zodat uw bedrijf en medewerkers zo min mogelijk hinder ondervinden van de aanpassingen.

Een HR professional met kennis van uw bedrijf en software is dan van grote meerwaarde. Meer nog dan in andere functies maakt iemand met specifieke branche- & software kennis het verschil. Ons netwerk bereikt daarom niet alleen het zakenleven, maar zijn wij ook thuis in sectoren als zorg, ziekenhuis en welzijn, overheid en non-profit. Zo vinden wij altijd een HR professional die past bij uw organisatie. Daarnaast selecteren wij óók op persoonlijkheid en zorgen we ervoor dat het karakter van de kandidaat ook naadloos aansluit bij uw bedrijfscultuur. En dat werkt!

Tijdelijke of vaste HR specialist

Of u nu op zoek bent naar een HR professional voor een vast dienstverband of iemand voor een tijdelijk project, wij bieden u de best passende professional. Dagelijks investeren wij in het onderhouden en uitbouwen van ons sterke netwerk van HR specialisten. Ons netwerk bereikt interimmers, zelfstandigen (zzp’ers) en kandidaten of HR specialisten die op zoek zijn naar een vaste functie op het gebied van HR. Daarmee zijn alle soorten dienstverbanden mogelijk. Wij stemmen de kandidaten af op uw personele wens.

Vind de juiste HR professional met InterimWorX

Bij InterimWorX krijgen we energie van het vinden van de juiste medewerkers voor de juiste opdrachtgevers. Wilt u weten wat InterimWorX voor u kan betekenen bij het vinden van een nieuwe HR professional? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

U kunt ook het aanbod beschikbare HR specialisten direct online bekijken. Zit de gezochte persoon er nu niet tussen? Dan stellen we graag een profiel op met de gewenste competenties en kenmerken van uw ideale kandidaat. Vervolgens zoeken we iemand die wél perfect aansluit bij uw wensen!

frame
frame