+31 (0)172 51 99 00

Netwerk van professionals in Rotterdam

InterimWorX beschikt als succesvol wervingsbureau over een groot en divers netwerk van professionals. Wij bieden banen en opdrachten binnen de vakgebieden ICT, Salarisadministratie, Finance en HRM. Wij leveren uitsluitend echte professionals die hun functie uitstekend vervullen en naadloos zullenj aansluiten bij de wensen en strategieën van uw organisatie.

Wervingsbureau dat maatwerk levert

Bij InterimWorX nemen we altijd de tijd om onze kandidaten goed te leren kennen. Wij zijn ervan overtuigd dat we op die manier de best mogelijke match kunnen leveren, omdat wij onze opdrachtgevers en kandidaten persoonlijk hebben leren kennen. Niet alleen de ervaring en kennis van kandidaten zijn daarvoor belangrijk, maar de persoonlijke eigenschappen en ambities natuurlijk ook. Als wervingsbureau in Rotterdam leggen wij daarom veel nadruk op een persoonlijke benadering.

Vast of interim

Of u nu op zoek bent naar iemand voor een vaste aanstelling of een interim professional, als wervingsbureau in Rotterdam vinden wij altijd snel en transparant de juiste persoon voor uw uitdaging. Door onze unieke werkwijze hechten wij veel waarde aan het opbouwen van een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, waarin er sprake is van wederzijds vertrouwen.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar.

frame
frame