088 408 6789

Expert op het gebied van salarisadministratie

Bij InterimWorX hebben we jarenlange ervaring met de werving & selectie van salarisadministrateurs in Rotterdam en daarbuiten. Van starters tot aan professionals en experts op het gebied van een specifiek salarissoftware pakket, zoals Exact, Unit4, Afas Profit, Raet, ADP, Visma.. te veel om op te noemen.

We hebben met veel succes opdrachtgevers en kandidaten gematcht over de gehele linie van salarisadministratie. Als administrator, ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof, interim opdrachten voor het installeren van nieuwe salarispakketten of om processen te optimaliseren.

Werving & selectie salarisadministrateurs Rotterdam

Wij hebben opdrachtgevers en salarisadministrateurs gematcht binnen vele verschillende branches: van de auto-industrie tot retail, van traditionele bedrijven tot platte organisaties die ‘het nieuwe werken’ hebben geïmplementeerd. We kennen dan ook van vele branches de specifieke kenmerken en zijn uitstekend in staat om daarop in te spelen.

Aandacht voor uw specifieke wensen

De opdrachtgever staat bij ons centraal, maar onze slogan Samen komen we tot de beste match, wordt ook zeker de kandidaat bedoeld. We besteden daarom zowel aandacht aan het gedetailleerd in kaart brengen welk type kandidaat u zoekt en wat u verwacht van een bureau gespecialiseerd in werving & selectie van salarisadministrateurs in Rotterdam,  als ook aan de wensen van de kandidaat zelf.

Deze aanpak stelt ons in staat om niet alleen u verder te helpen in uw loopbaan of bedrijf, maar dat u of uw nieuwe collega vol energie en gedrevenheid voor uw organisatie aan de slag gaat omdat hij of zij zich uitgedaagd voelt. De ideale match.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina. Bekijk hier onze actuele vacatures.

frame
frame