088 408 6789

Netwerk van salarisspecialisten

InterimWorX heeft een groot en uitgebreid netwerk van professionals in de salarisadministratie. Wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van dit netwerk en bezoeken regelmatig salariscongressen en beurzen in Nederland. Zo beschikken wij over ervaren, gespecialiseerde salarisadministrateurs, maar ook over de nodige starters en allrounders. Ons netwerk is in diverse branches opgebouwd, zowel in de profit als non-profit sector. Daarom kennen wij altijd wel een salarisadministrateur die past bij uw bedrijf en uitdagingen.

Persoon staat bij InterimWorX centraal

Bij InterimWorX wordt er altijd gefocust op de persoon. Zo investeren wij altijd tijd in een kennismakingsgesprek, zowel met het bedrijf als met de kandidaten. InterimWorX wil exact weten naar welke salarisadministrateur u op zoekt bent. Tijdens het wervings- en selectieproces stellen wij een profiel van uw gewenste kandidaat op. Hierbij wordt er zowel aandacht besteed aan de harde als aan de zachte vaardigheden die u graag in uw werknemers ziet. Op deze manier kunnen wij de juiste professional voor uw onderneming vinden. Voor ons is het belangrijk dat er een perfecte match tussen het bedrijf en de salarisadministrateur ontstaat. Het eindplaatje moet volledig kloppen.

Helpen met de werving en selectie salarisadministrateur

Heeft u geen positieve ervaringen met de weving en selectie van salarisadministrateurs? Het is en blijft natuurlijk een lastig proces. InterimWorX is als geen ander thuis in de salarisadministratie en wil u graag met de werving en selectie van een passende salarisadministrateur helpen. Dankzij ons krachtige netwerk van professionals vinden wij snel en moeiteloos de ideale salarisadministrateur voor uw bedrijf.

 

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar.

frame
frame