+31 (0)172 51 99 00

Interim of vaste vacature salarisadministratie

Binnen de salarisadministratie kun je op verschillende manieren via ons aan de slag. Bijvoorbeeld als interim salarisadministrateur bij één van onze opdrachtgevers, of in vaste dienst. Je vindt bij InterimWorx altijd een vacature salarisadministratie die bij jou past.

Vacature interim salarisadministrateur

Houd je ervan om voor wisselende opdrachtgevers te werken? Wij hebben regelmatig vacatures voor interimklussen bij opdrachtgevers, waarvoor wij salarisadministrateurs zoeken. We zoeken hiervoor verschillende personen; van starters binnen de branche tot mensen met veel ervaring en die al jaren binnen de salarisadministratie werken.

Opdrachten wisselen van de vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is (en de salarisadministratie moet doorlopen in die periode), tot de vraag om nieuwe salarispakketten te installeren of processen te optimaliseren. Eigenlijk kan het alles zijn wat in het normale takenpakket van een salarisadministrateur zit.

Vacature salarisadministratie vast

Liever niet voor wisselende opdrachtgevers werken? Wij bemiddelen ook salarisadministrateurs als vaste nieuwe collega van onze opdrachtgevers. Op die manier kom je vast in dienst bij een nieuwe werkgever.

Werken via InterimWorX

Heb je al eens gespeeld met de gedachte om als ZZP’er te gaan werken? Dan is werken via InterimWorX wellicht voor jou. Zo werk je voor wisselende opdrachtgevers, maar heb je wel de zekerheid van een vaste baan. Je bent namelijk in dienst bij InterimWorX, maar wordt telkens op een nieuwe opdracht bij een andere opdrachtgever geplaatst. “The best of both worlds”, zeggen onze salarisadministrateurs vaak.

Zo leer je veel binnen korte tijd, omdat je veel verschillende bedrijven meemaakt en ziet. Bevalt een opdracht je minder? Dan heb je altijd de zekerheid dat het slechts voor bepaalde tijd is en neem je de opgedane ervaring weer mee naar een nieuw bedrijf. Lees hier meer over onze werkwijze.

Expert op het gebied van salarisadministratie

Bij InterimWorX hebben we jarenlange ervaring en hebben we voor talloze bedrijven een vacature salarisadministratie ingevuld. Naar tevredenheid van onze opdrachtgevers, maar voor ons net zo belangrijk: naar tevredenheid van onze kandidaten. Wij vinden een plaatsing pas geslaagd wanneer jij je écht op je plek voelt binnen je nieuwe functie.

Onze vacatures

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Hier kunt u terecht op onze contactpagina of neem  hier direct een kijkje naar onze openstaande salarisadministrateur vacatures.

Samen komen we tot de beste match.

frame
frame