010 477 44 58

Interim & vast vacatures salarisadministratie 

Binnen de salarisadministratie kun je op verschillende manieren via ons aan de slag. Bijvoorbeeld als interim salarisadministrateur bij één van onze opdrachtgevers, of in vaste dienst.

Vacature interim salarisadministrateur

Houd je ervan om voor wisselende opdrachtgevers te werken? Wij hebben regelmatig vacatures voor interimklussen bij opdrachtgevers, waarvoor wij salarisadministrateurs zoeken. We zoeken hiervoor verschillende personen; van starters binnen de branche tot mensen met veel ervaring en die al jaren binnen de salarisadministratie werken.

Opdrachten wisselen van de vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is (en de salarisadministratie moet doorlopen in die periode), tot de vraag om nieuwe salarispakketten te installeren of processen te optimaliseren.

Vacature salarisadministrateur vast

Liever niet voor wisselende opdrachtgevers werken? Wij bemiddelen ook salarisadministrateurs als vaste nieuwe collega van onze opdrachtgevers. Op die manier kom je vast in dienst bij een nieuwe werkgever.

Vacature: werken bij InterimWorX

Heb je al eens gespeeld met de gedachte om als ZZP’er te gaan werken? Dan is werken bij InterimWorX misschien iets voor jou. Zo werk je voor wisselende opdrachtgevers, maar heb je wel de zekerheid van een vaste baan. Je bent namelijk in dienst bij InterimWorX, maar wordt telkens op een nieuwe opdracht bij een andere opdrachtgever geplaatst. “The best of both worlds”, zeggen onze salarisadministrateurs vaak.

Zo leer je veel binnen korte tijd, omdat je veel verschillende bedrijven meemaakt en ziet. Bevalt een opdracht je minder? Dan heb je altijd de zekerheid dat slechts voor bepaalde tijd is en neem je de opgedane ervaring weer mee naar een nieuw bedrijf.

Expert op het gebied van salarisadministratie

Bij InterimWorX hebben we jarenlange ervaring en hebben we talloze vacatures salarisadministratie vervuld. Naar tevredenheid van onze opdrachtgevers, maar voor ons net zo belangrijk: naar tevredenheid van onze kandidaten. Wij vinden een plaatsing pas geslaagd wanneer jij je op je plek voelt binnen je nieuwe functie.

Onze vacatures binnen salarisadministratie

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Ook kun je hier direct kijken naar onze openstaande vacatures.

Samen komen we tot de beste match.

frame
frame