088 408 6789

Vacature salarisadministrateur

Werken voor wisselende opdrachtgevers met de zekerheid van een vaste baan? Zo kun je genieten van ‘’The Best of both worlds’’ zoals onze salarisadministrateurs vaak zeggen. Of wil je liever toch vast in dienst bij een leuke opdrachtgever? Bij InterimWorX vind je altijd een vacature salarisadministrateur die bij jou past.

Interim of vaste salarisadministrateur

Als interim salarisadministrateur staan wisselende uitdagingen en opdrachtgevers op je te wachten. Regelmatig hebben wij vacatures voor salarisadministrateur klussen. Hiervoor zoeken wij naar verschillende ervaringsniveaus, van verse starters tot aan ervaren senioren met specifieke branche ervaring in salarisadministratie. De opdrachten wisselen van het vervangen van een collega die op zwangerschapsverlof tot het optimaliseren van nieuwe processen. Als je via InterimWorX gaat werken, heb je de voordelen van een ZZP’ er met wisselende opdrachtgevers, maar wel met de zekerheid van een vaste baan.

Wil je liever niet voor wisselende opdrachtgevers werken? InterimWorx bemiddelt ook salarisadministrateurs als vaste nieuwe collega van onze opdrachtgevers. Zo kom je op die manier vast in dienst bij een nieuwe werkgever.

Vacature salarisadministrateur

Expert op het gebied van salarisadministratie

Bij InterimWorX hebben we al jarenlange ervaring en hebben we voor talloze bedrijven een vacatures voor salarisadministrateurs vervuld. Naar tevredenheid van onze opdrachtgevers én kandidaten. Wij vinden een plaatsing pas geslaagd wanneer een kandidaat zich écht op zijn of haar plek voelt binnen de nieuwe functie, want binnen de werkwijze van InterimWorX staat de persoon centraal.

Uw vacature salarisadministrateur vervullen

Bent u een werkgever en heeft u geen positieve ervaringen met de werving en selectie van salarisadministrateurs? Het is en blijft natuurlijk een lastig proces. InterimWorX is als geen ander thuis in de salarisadministratie en wil u graag met de werving en selectie van een passende salarisadministrateur helpen. Dankzij ons krachtige netwerk van professionals vinden wij snel en moeiteloos de ideale persoon voor uw vacature salarisadministrateur.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame