088 408 6789

Netwerk van salarisspecialisten Rotterdam

InterimWorX heeft een groot en uitgebreid netwerk van professionals in de salarisadministratie. Wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van dit netwerk en bezoeken regelmatig salariscongressen en beurzen in Nederland. Zo beschikken wij over ervaren, gespecialiseerde salarisadministrateurs, maar ook over de nodige starters en allrounders. Ons netwerk is in diverse branches opgebouwd, zowel in de profit als non-profit sector. Daarom kennen wij altijd wel iemand die past bij uw bedrijf en uitdagingen past en zo uw vacature salarisadministrateur kan vervullen.

Persoon staat bij InterimWorX centraal

Binnen we werkwijze van InterimWorX wordt er altijd gefocust op de persoon. Zo investeren wij altijd tijd in een kennismakingsgesprek, zowel met het bedrijf als met de kandidaten. InterimWorX wil exact weten naar welke salarisadministrateur Rotterdam u op zoekt bent. Tijdens het wervings- en selectieproces stellen wij een profiel van uw gewenste kandidaat op. Hierbij wordt er zowel aandacht besteed aan de harde als aan de zachte vaardigheden die u graag in uw werknemers ziet. Op deze manier kunnen wij de juiste professional voor uw onderneming vinden. Voor ons is het belangrijk dat er een perfecte match tussen het bedrijf en de salarisadministrateur Rotterdam ontstaat. Het eindplaatje moet volledig kloppen.

Vacature salarisadministrateur Rotterdam

Uw vacature salarisadministrateur vervullen

Heeft u geen positieve ervaringen met de werving en selectie van salarisadministrateurs? Het is en blijft natuurlijk een lastig proces. InterimWorX is als geen ander thuis in de salarisadministratie en wil u graag met de werving en selectie van een passende salarisadministrateur helpen. Dankzij ons krachtige netwerk van professionals vinden wij snel en moeiteloos de ideale persoon voor uw vacature salarisadministrateur.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame