088 408 6789

Netwerk van professionals in Rotterdam

Sinds 2003 zorgen wij vanuit onze rol als uitzendbureau vanuit Rotterdam met enthousiasme en zorgvuldigheid voor de best mogelijke personele oplossingen. Als uitzendbureau beschikt InterimWorX over een groot en divers netwerk. Zo bieden wij banen binnen de salarisadministratie, human resources, ICT en finance. InterimWorX zorgt er daarnaast voor dat de door ons aangeleverde professionals naadloos aansluiten bij uw bedrijfsstrategie en bedrijfscultuur.

Maatwerk in recruitment

Bij InterimWorX vinden we een persoonlijke benadering erg belangrijk. Daarom nemen wij ruim de tijd om onze kandidaten goed te leren kennen. Hierbij wordt er niet alleen naar de kennis en ervaring van de kandidaat gekeken, maar ook naar hun soft skills, zoals persoonlijke eigenschappen en ambitie. Het is natuurlijk van groot belang dat de kandidaat goed binnen uw bedrijfscultuur past. InterimWorX zorgt voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer. InterimWorX focust als uitzendbureau in eerste plaats op de persoon. We geloven dat een persoonlijke benadering cruciaal is om samen het optimale resultaat behalen.

Vast of interim

Bij InterimWorX, kunt u diverse contactvormen vinden. Of u nu op zoek bent naar iemand voor een vaste aanstelling of een interim kandidaat, als uitzendbureau in Rotterdam helpen wij u met het zoeken naar de juiste persoon voor uw uitdaging. Op basis van werving en selectie, detachering en interimmanagement biedt InterimWorX de beste personele oplossing. De behoeften en wensen van uw onderneming worden door onze kandidaten goed vervuld. InterimWorX zorgt binnen uw bedrijf voor de juiste mensen op de juiste plek.

 

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Neem hiervoor contact met ons op via onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk dan hier onze actuele vacatures!

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar.

frame
frame