088 408 6789

Snel en effectief een tijdelijke payroll specialist vinden

Een tijdelijke payroll specialist vinden verloopt vaak stroef, maar als u de hulp van InterimWorX inschakelt, zult u zien dat het ook makkelijker kan. Wij zijn als geen ander thuis in de wereld van de salarisadministratie, en kunnen daardoor snel en vrijwel moeiteloos de geschikte kandidaat voor u vinden. Een tijdelijke payroll specialist vinden bij InterimWorX is om meerdere redenen erg gemakkelijk..

Uitgebreid netwerk van professionals

Het succes van een personeelsbemiddelaar valt of staat met de kwaliteit van zijn netwerk. Bij InterimWorx beschikken we over een zeer uitgebreid netwerk van gedreven professionals in meerdere branches, waaronder de salarisadministratie. Door dit netwerk goed te onderhouden en continu aan te vullen met veelbelovende starters en ervaren specialisten, zorgen wij ervoor dat wij meestal de ideale werknemer voor uw functie al door en door kennen. Dit maakt voor u een tijdelijke payroll specialist vinden natuurlijk al een stuk makkelijker!

Persoonsgerichte aanpak

Bij InterimWorX zetten we altijd de persoon centraal. Dit slaat natuurlijk op de kandidaat die wij aanleveren, maar ook op hoe wij uw vacature inschatten. Natuurlijk is een goed cv met de bijbehorende vaardigheden belangrijk, maar wij geloven dat iemand pas echt tot zijn recht komt als hij of zij qua karakter en ambitie aansluit bij uw bedrijfscultuur. Naast dat wij onze kandidaten op deze manier goed kennen, doen we dus ook ons uiterste best om samen met u uw bedrijfscultuur goed te leren kennen. Uit ervaring kunnen wij melden dat bij een goede match tussen deze profielen de samenwerking veel beter verloopt. Dat is de persoonsgerichte aanpak waar we bij InterimWorX trots op zijn.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame