088 408 6789

De persoon staat bij InterimWorX centraal

Bij InterimWorX wordt er altijd gefocust op de persoon. Zo investeren wij altijd tijd in een kennismakingsgesprek, zowel met het bedrijf als met de kandidaten. InterimWorX wil exact weten naar welke interim salarisadministrateur u op zoekt bent. Tijdens het wervings- en selectieproces stellen wij een profiel van uw gewenste kandidaat op. Hierbij wordt er zowel aandacht besteed aan de harde als aan de zachte vaardigheden die u graag in uw werknemers ziet. Op deze manier kunnen wij de juiste professional voor uw onderneming vinden. Voor ons is het belangrijk dat er een perfecte match tussen het bedrijf en de salarisadministrateur ontstaat, zelfs al is dat maar voor een paar weken of maanden. Het eindplaatje moet volledig kloppen. U hoeft zich dan ook geen zorgen meer te maken als uw salarisadministrateur zwangerschapsverlof opneemt.

Wij helpen u een salarisadministrateur Rotterdam vinden

Heeft u geen positieve ervaringen met de werving en selectie van tijdelijke payroll specialisten? Ondanks dat u als uw salarisadministrateur zwangerschapsverlof opneemt slechts voor een paar maanden een vervanger nodig heeft,  wilt u natuurlijk toch dat het een match is. InterimWorX is als geen ander thuis in de salarisadministratie en wil u graag met de werving en selectie van een passende, tijdelijke salarisadministrateur helpen. Dankzij ons krachtige netwerk van professionals vinden wij snel en moeiteloos de ideale salarisadministrateur voor uw bedrijf.

Netwerk van salarisspecialisten Rotterdam

InterimWorX heeft een groot en uitgebreid netwerk van professionals in de salarisadministratie. Wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van dit netwerk en bezoeken regelmatig salariscongressen en beurzen in Nederland. Zo beschikken wij over ervaren, gespecialiseerde salarisadministrateur, maar ook over de nodige starters en allrounders. Ons netwerk is in diverse branches opgebouwd, zowel in de profit als non-profit sector. Daarom kennen wij altijd wel een salarisadministrateur die past bij uw bedrijf en uitdagingen.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame