+31 (0)172 51 99 00

Kracht van een uitgebreid netwerk

Om de salarisadministratie binnen uw bedrijf overzichtelijk te houden, maakt u hoogstwaarschijnlijk gebruik van een softwarepakket van een van de gevestigde namen in de sector, zoals Visma. Of een salarisadministrateur Visma pakketten effectief kan gebruiken, is nog maar de vraag, want softwarepakketten verschillen onderling nogal. Als u InterimWorX inschakelt voor de werving van uw salarisadministrateur, hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Wij beschikken over een groot netwerk van salarisadministrateurs, en zijn op de hoogte van al hun specialiteiten en vaardigheden. Na het inschakelen van InterimWorX hoeft u zich dus nooit meer af te vragen of een salarisadministrateur Visma software effectief kan gebruiken.

Maatwerk bij InterimWorX

Bij InterimWorx hebben we enkele grondbeginselen. De eerste, en misschien wel belangrijkste, is dat wij een methode hanteren waarin een persoonlijke benadering centraal staat, zowel richting onze kandidaten als naar onze opdrachtgevers. Wij geloven namelijk dat we alleen de perfecte match kunnen creëren als we goed bekend zijn met beide partijen. Van onze kandidaten willen we dan ook niet alleen hun cv zien, maar ook een inschatting maken van hun karakter en persoonlijkheid. Daar staat tegenover dat we van onze opdrachtgevers willen weten hoe de bedrijfscultuur is. Een nieuwe medewerker kan namelijk pas echt goed functioneren als hij zich op zijn gemak voelt, ongeacht zijn technische geschiktheid voor de specifieke functie.

Salarisadministrateur Visma producten

Door onze focus op het persoonlijke aspect, in combinatie met ons uitgebreide netwerk van professionals in de wereld van de salarisadministratie, geloven wij dat we voor uw bedrijf de beste salarisadministrateur voor Visma producten kunnen vinden. De ideale match. Een vaardige werknemer die zich binnen uw bedrijf helemaal thuis voelt.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk dan hier onze actuele vacatures!

frame
frame