088 408 6789

Uitgebreid netwerk van professionals

Het succes van een personeelsbemiddelaar valt of staat met de kwaliteit van zijn netwerk. Bij InterimWorx beschikken we over een zeer uitgebreid netwerk van gedreven professionals in meerdere branches, waaronder salarisadministratie. Door dit netwerk goed te onderhouden en continu aan te vullen met veelbelovende starters en ervaren specialisten, zorgen wij ervoor dat wij in de meeste de ideale werknemer voor uw functie al door en door kennen. Dit maakt een salarisadministrateur vervangen door een goede opvolger natuurlijk al een stuk makkelijker!

Persoonsgerichte aanpak

Bij InterimWorX zetten we altijd de persoon centraal. Dit slaat natuurlijk op de kandidaat die wij aanleveren, maar ook op hoe wij uw vacature inschatten. Natuurlijk is een goed cv belangrijk met de bijbehorende vaardigheden, maar wij geloven dat iemand pas echt tot zijn recht komt als hij of zij qua karakter en ambitie aansluit bij uw bedrijfscultuur. Naast dat wij onze kandidaten op deze manier goed kennen, doen we dus ook ons uiterste best om samen met u uw bedrijfscultuur goed te leren kennen. Uit ervaring kunnen wij melden dat bij een goede match tussen deze profielen de samenwerking veel beter verloopt. Dat is de persoonsgerichte aanpak waar we bij InterimWorX trots op zijn.

Snel en effectief uw salarisadministrateur vervangen

Een salarisadministrateur vervangen kan een kleine lijdensweg zijn, maar als u de hulp van InterimWorX inschakelt, zult u zien dat het ook makkelijker kan. Wij zijn als geen ander thuis in de wereld van de salarisadministratie, en kunnen daardoor snel en vrijwel moeiteloos de geschikte kandidaat voor u vinden. Dus, of het nu tijdelijk of permanent is, een salarisadministrateur vervangen gaat het beste samen met InterimworX.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame