088 408 6789

Expert op het gebied van Unit4 salarisadministratie

InterimWorX is al jarenlang dé branche-expert voor salarisadministratie. Om die reden hebben wij een uitgebreid netwerk van salarisadministrateurs, die bekend zijn met meerdere salarispakketten. Uiteraard hebben wij ook Unit4 salarisadministrateurs die speciale kennis hebben van dit software pakket en u zodoende hierin kunnen ondersteunen. 

Interim- en vaste Unit4 salarisadministrateurs

Ook wanneer u de overstap wilt maken naar het softwarepakket van Unit4 kunnen onze ervaren Unit4 salarisadministrateurs u hierin begeleiden. Zij zorgen ervoor dat de implementatie van de software in goede banen wordt geleid en dat uw medewerkers zo min mogelijk merken van de veranderingen. Omdat onze interim Unit4 salarisadministrateurs veel ervaring bij verschillende opdrachtgevers hebben, kunnen zij vaak waardevol advies uitbrengen wat betreft de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen.

Een interim Unit4 salarisadministrateur kunnen we natuurlijk ook inzetten indien één van uw medewerkers langere tijd niet aanwezig zal zijn door bijvoorbeeld ziekte- of zwangerschapsverlof. Onze ervaren Unit4 specialist kan gelukkig snel aan de slag, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het inwerken.

Unit4 salarisadministrateurs via InterimWorX

Of u nu een Unit4 salarisadministrateur voor langere tijd zoekt of op projectbasis bent u bij ons dus aan het juiste adres. Dagelijks investeren wij in ons netwerk van salarisadministrateurs die al dan niet op zoek zijn naar een nieuwe vaste functie. InterimWorX is bovendien aanwezig op alle jaarlijkse toonaangevende payroll congressen en begrijpen het salarisvak als geen ander. Zo profiteert u altijd van snelle en zorgvuldige werving & selectie of ter invulling van interimopdrachten.

Aandacht voor uw specifieke wensen

De opdrachtgever staat bij ons centraal, maar onze slogan Samen komen we tot de beste match, wordt ook zeker de kandidaat bedoeld. We besteden daarom zowel aandacht aan het gedetailleerd in kaart brengen van wat voor type Unit4 salarisadministrateur u zoekt, als ook aan de wensen van de kandidaat zelf.

Deze aanpak stelt ons in staat om niet alleen een kandidaat voor uw functie Unti4 salarisadministrateur te vinden die voldoet een uw wensen, maar die bovendien vol energie en gedrevenheid voor uw organisatie aan de slag gaat omdat hij of zij zich uitgedaagd voelt. De ideale match.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat en heb je kennis van Unit4 salarisadministratie pakketten?Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame