+31 (0)172 51 99 00

Maatwerk bij InterimWorX

We zijn bij InterimWorx erg trots op de methode die we hanteren. Wij focussen namelijk zeer sterk op het persoonlijke element achter het wervingsproces. In onze optiek is de match tussen werknemer en werkgever pas compleet als niet alleen het cv past bij de vacature-eisen, maar ook de persoonlijkheid van de kandidaat goed binnen de bedrijfscultuur past. Daarom voeren we zowel met onze kandidaten als met onze opdrachtgevers uitgebreide gesprekken om ook deze minder kwantificeerbare eigenschappen in kaart te brengen. Hoewel deze methode vaak meer tijd kost dan die van andere personeelsbemiddelaars, levert hij volgens ons wel meer voltreffers op. Vaak zelfs in één keer.

Kracht van een uitgebreid netwerk

De kans is groot dat u een softwarepakket afneemt van een van de grote spelers in de HRM-sector, zoals SAP. Dit is namelijk de makkelijkste manier om de salarisadministratie binnen uw bedrijf overzichtelijk en kloppend te houden. Aangezien de softwarepakketten van de verschillende aanbieders onderling sterk verschillen, is het nog maar de vraag of een geschikt ogende salarisadministrateur wel goed uit de voeten kan met het pakket waar u mee werkt. Als u InterimWorX inschakelt, hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken. Wij beschikken over een groot netwerk van salarisadministrateurs, en zijn van hun vaardigheden en specialiteiten en op de hoogte. Als u InterimWorX inschakelt hoeft u zich dus nooit meer af te vragen of een salarisadministrateur SAP software effectief kan gebruiken.

Salarisadministrateur SAP producten

Door onze focus op het persoonlijke element, in combinatie met ons uitgebreide netwerk van professionals in de wereld van de salarisadministratie, geloven wij dat we voor uw bedrijf de beste salarisadministrateur voor SAP producten kunnen vinden. De ideale match. Een vaardige werknemer die zich binnen uw bedrijf voelt als een vis in het water!

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat en kun je als salarisadministrateur SAP producten optimaal benutten? Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame