088 408 6789

Kracht van een uitgebreid netwerk

Om de salarisadministratie binnen uw bedrijf overzichtelijk te houden, maakt u hoogstwaarschijnlijk gebruik van een softwarepakket van een van de grote spelers op de markt, zoals Raet. Zelfs de verschillende pakketten van Raet, zoals Beaufort, Gemal of Youforce, verschillen onderling al flink qua opzet en diepte, dus of een salarisadministrateur Raet pakketten effectief kan gebruiken, is nog maar de vraag. Als u InterimWorX inschakelt, hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Wij beschikken over een groot netwerk van salarisadministrateurs, en zijn van hun vaardigheden en specialiteiten en op de hoogte. Als u InterimWorX inschakelt hoeft u zich dus nooit meer af te vragen of een salarisadministrateur Raet software effectief kan gebruiken.

Maatwerk bij InterimWorX

Iets waar we bij Interimworx erg trots op zijn, is dat wij een methode hanteren waarin een persoonlijke benadering centraal staat, zowel naar onze kandidaten als naar onze opdrachtgevers. Wij geloven dat we alleen de perfecte match kunnen creëren als we de beide partijen goed kennen. Van onze kandidaten willen we dan ook niet alleen hun cv zien, maar ook een inschatting maken van hun karakter en persoonlijkheid. Daar staat tegenover dat we van onze opdrachtgevers willen weten hoe de bedrijfscultuur is. Een nieuwe medewerker functioneert namelijk pas echt goed als hij zich op zijn gemak voelt, ongeacht zijn technische geschiktheid voor de functie.

Salarisadministrateur Raet producten

Door onze focus op het persoonlijke element, in combinatie met ons uitgebreide netwerk van professionals in de wereld van de salarisadministratie, geloven wij dat we voor uw bedrijf de beste salarisadministrateur voor Raet producten kunnen vinden. De ideale match. Een vaardige werknemer die zich binnen uw bedrijf voelt als een vis in het water.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame