088 408 6789

Expert op het gebied van AFAS salarisadministratie

InterimWorX is al jarenlang dé branche-expert voor salarisadministratie. Om die reden hebben wij een uitgebreid netwerk van salarisadministrateurs, die bekend zijn met meerdere salarispakketten. Uiteraard hebben wij ook AFAS Profit salarisadministrateurs die speciale kennis hebben van dit software pakket en u zodoende hierin kunnen ondersteunen. 

Gebruikt u al AFAS salarisadministratie software? Dan kan onze AFAS salarisadministrateur snel aan de slag en bijvoorbeeld een medewerker van u die met ziekte- of zwangerschapsverlof is direct vervangen. Of misschien wilt u juist een ervaren salarisadministrateur AFAS Profit laten  implementeren in uw bedrijf. Hoe het ook moge zijn, InterimWorX zoekt voor u de kandidaat die aansluit op uw wensen en uitdagingen.

Interim- en vaste AFAS salarisadministrateurs

Ook als u een salarisadministrateur AFAS Profit voor langere tijd zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Dagelijks investeren wij in ons netwerk van salarisadministrateurs die al dan niet op zoek zijn naar een nieuwe vaste functie. InterimWorX is bovendien aanwezig op alle jaarlijkse toonaangevende payroll-congressen en begrijpen het salarisvak als geen ander. Zo profiteert u altijd van snelle en zorgvuldige werving & selectie of ter invulling van interimopdrachten.

Aandacht voor uw specifieke wensen

De opdrachtgever staat bij ons centraal, maar onze slogan Samen komen we tot de beste match, wordt ook zeker de kandidaat bedoeld. We besteden daarom zowel aandacht aan het gedetailleerd in kaart brengen van wat voor type AFAS salarisadministrateur u zoekt, als ook aan de wensen van de kandidaat zelf.

Deze aanpak stelt ons in staat om niet alleen een kandidaat voor uw functie salarisadministrateur AFAS Profit te vinden die voldoet een uw wensen, maar die bovendien vol energie en gedrevenheid voor uw organisatie aan de slag gaat omdat hij of zij zich uitgedaagd voelt. De ideale match.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat en heb je kennis van AFAS salarisadministratie pakketten?Bekijk dan hier onze actuele vacatures!

frame
frame