088 408 6789
frame

Kitty Broekman (Interim Salarisadministrateur via InterimWorX)

Kitty Broekman – Werken als zelfstandig salarisadministrateur via InterimWorX

"
"Eigenlijk heb je nooit het idee dat je met een bureau aan het schakelen bent, zo vertrouwd voelt het."
Persoonlijk advies op maat
Jouw mening en wensen doen ertoe
Een grote diversiteit aan opdrachten

Toen Kitty voor zichzelf begon, liet ze dat dan ook vanzelfsprekend weten aan Eline van InterimWorX. “Op een gegeven moment belde Eline mij. Ze wist dat ik eerder in de reisbranche had gewerkt en had direct zoiets van “als íemand past bij deze opdracht, dan is het Kitty!”, vertelt ze lachend. Aanvankelijk zou de opdracht twee tot drie maanden duren, maar ondertussen is dit al opgelopen tot zo’n anderhalf jaar.

Salarisadministratie nóg leuker maken

“Het leuke aan het werken voor veel verschillende opdrachtgevers is dat je overal weer een nieuwe uitdaging tegenkomt. In de basis is salarisadministratie natuurlijk veelal hetzelfde, maar het komt nog regelmatig voor dat ik me verbaas over hoe dingen gedaan worden binnen bedrijven.” Het meeste plezier beleeft Kitty dan ook aan het optimaliseren van de processen, zodat er meer tijd overblijft voor de allerleukste dingen aan het werk. “Vaak kunnen de processen zoveel efficiënter. Rapportages die gemaakt worden ‘omdat ze nu eenmaal altijd gemaakt worden’, terwijl ze nauwelijks worden gebruikt bijvoorbeeld.”

Door de processen efficiënter te maken, zorgt Kitty ervoor dat het team tijd overhoudt voor de écht leuke dingen. “Fiscaliteit heeft genoeg beperkingen, maar er zijn ook veel dingen die je wél kunt doen. Door kritisch te kijken naar de mogelijkheden voor het bedrijf, kunnen we bijvoorbeeld werknemers een WIA Excedentverzekering aanbieden. Zo heb je een win-win-win situatie; de werknemers hebben verbeterde arbeidsvoorwaarden, je wordt als bedrijf aantrekkelijker én de salarisadministrateurs hebben meer plezier in hun werk.”

Het contact met InterimWorX

“Samenwerken met InterimWorX voelt gewoon heel lekker,” vertelt Kitty enthousiast. “Eigenlijk heb je nooit het idee dat je met een bureau aan het schakelen bent, zo vertrouwd voelt het.” Ook vertelt zij hoezeer ze altijd het gevoel heeft dat haar mening en wensen er toe doen. “In het verleden heb ik wel eens contact gehad met recruitmentbureaus waarbij ik niet het gevoel had dat het geaccepteerd werd als ik een baan niet zag zitten. Bij InterimWorX daarentegen, heb ik het gevoel dat ik alles kan zeggen en daar naar geluisterd wordt. Ik heb nooit het idee dat ik moet oppassen met wat ik wel en niet zeg en kan echt alles bij hen kwijt.”

Om die reden was Eline ook de eerste aan wie Kitty dacht toen zij tijdens haar opdracht zelf op zoek was naar een nieuw teamlid. “Het bijzondere van InterimWorX is dat ze écht meedenken. Ze komen langs, lopen over de afdeling en maken met sommige mensen een praatje. Daardoor snappen ze vaak precies welke kennis ik zoek en wat voor persoonlijkheid de kandidaat moet hebben om te passen binnen de openstaande rol in het team.

“Kortom; InterimWorX snapt wat je bedoelt en ziet je écht staan als persoon,” concludeert Kitty ons gesprek.

frame
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame