088 408 6789
frame

Wendy (Salarisadministrateur bij InterimWorX )

Wendy – Werken bij InterimWorX

"
"Ik had direct zoiets van: ja, dit is perfect voor mij!"
Begeleiding van InterimWorX
Perfecte combinatie
Ik raad het iedereen aan

Wendy – Werken bij InterimWorX

Wendy werkt nog relatief kort bij InterimWorX, maar heeft in een periode van ruim zeven maanden al verschillende opdrachten vervuld. “Toen ik begon met mijn carrière was ik Salarisadministrateur en Assistent Accountant, waarvoor ik veel onderweg was en bij verschillende klanten zat. Toen ik de overstap maakte naar pur sang Salarisadministrateur, begon ik die afwisseling te missen. Ik had nog niet gedacht aan werken op basis van detachering.” Toen Wendy door InterimWorX benaderd werd, hoefde zij daarom ook niet heel lang na te denken. “Ik had direct zoiets van: ja, dit is perfect voor mij!”.

De overstap naar interim Salarisadministrateur bij InterimWorX

“Op het moment dat ik werd benaderd door InterimWorX, werkte ik nog in vaste dienst voor mijn vorige werkgever. Toevallig liep het zo dat tijdens het sollicitatieproces van Wendy bij InterimWorX, haar werkgever óók klant werd bij hen. “Dat is vrij ongebruikelijk, maar om die reden was mijn eerste opdracht voor InterimWorX bij de werkgever waarvoor ik tot dat moment in dienst was. Dat was vertrouwd, maar de reden dat ik de overstap maakte was natuurlijk om meerdere opdrachtgevers te zien.”

Begeleiding bij eerste interim opdracht

Na twee maanden ging Wendy daarom naar een ander interim project. “Ik vond het fijn dat Anouk Six van InterimWorX aanwezig was bij de eerste intake, eigenlijk een soort sollicitatiegesprek, bij een opdrachtgever via InterimWorX. Je weet natuurlijk hoe ‘normale’ sollicitatiegesprekken in hun werk gaan, maar wanneer je via een bureau op gesprek gaat dit net op een andere manier in z’n werk.” Dat Wendy nu voor een opdrachtgever op afstand werkt, was voor haar overigens wel even wennen. “Het fijne is wel dat InterimWorX regelmatig contact met je opneemt. Zo komen ze zeker eens in de twee maanden langs en we bellen tussendoor even over hoe het gaat.”

Afwisselende opdrachten en zekerheid

Wat Wendy met name aanspreekt aan het werken als Salarisadministrateur via InterimWorX is de combinatie van de zekerheid van een vaste werkgever en de afwisseling van verschillende opdrachtgevers. Zelf denkt ze dat de onzekerheid een belangrijke reden voor veel Salarisadministrateurs is om niet als ZZP’er aan de slag te gaan. Werken op basis van detachering kan de perfecte oplossing zijn, aangezien je op die manier wél een vaste werkgever hebt. “Je leert zoveel van het hebben van verschillende opdrachtgevers. Verandering is belangrijk om uitdaging te blijven vinden in je werk. Ik raad dat echt iedereen aan”, vertelt Wendy enthousiast.

frame
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame