088 408 6789
frame

Petra de Borst (ZZP Senior Salarisadviseur)

Petra de Borst – ZZP Senior Salarisadviseur

"
"We hebben altijd goed, persoonlijk en gezellig contact. Het voelt goed en er is wederzijds vertrouwen."
InterimWorX levert écht de juiste match
Het voelde direct goed
Dat hebben ze zó goed ingeschat

Petra de Borst – ZZP Senior Salarisadviseur

Toen Petra midden in de crisis voor zichzelf begon als zelfstandig Senior Salarisadviseur, vroegen veel mensen aan haar of dat wel een verstandige keuze was. “’Zou je dat nou wel doen?”, was de reactie van heel veel mensen om me heen; maar ik wilde het gewoon proberen,” zegt Petra.

Netwerken als ZZP Senior Salarisadviseur

“Toen ben ik direct bureaus gaan bellen om afspraken in te plannen.” Zo ook bij InterimWorX. “Het gesprek met Eline was heel leuk en open, het voelde direct goed en ik had ook gelijk het idee dat ik het zeker leuk zou vinden om voor InterimWorX een opdracht te doen.” Petra’s eerste opdracht via InterimWorX volgde snel en was direct bij een mooie naam: T-Mobile.

InterimWorX levert écht de juiste match

Ook in de jaren daarna heeft Petra geregeld nog opdrachten via InterimWorX gedaan. “We hebben altijd goed, persoonlijk en gezellig contact. Het voelt goed en er is wederzijds vertrouwen.” Zo ook in 2014, toen Petra via InterimWorX begon voor Zeelandia in Zierikzee. “Wat ik knap vind aan InterimWorX is dat ze altijd heel transparant zijn. Ze kennen hun opdrachtgevers, de organisaties en ook de cultuur bij de opdrachtgevers. InterimWorX kent hun eigen personeel goed, maar ook de zelfstandigen die ze inhuren. Wat ik altijd merk is dat er eigenlijk altijd een match is met de opdrachtgever.”

Petra geeft aan dat dit een goed gevoel geeft, waardoor je ook wat voor elkaar over hebt. Toen zij in 2016, na een tussenpoos van ongeveer een jaar, weer door Zeelandia gevraagd werd voor een opdracht, had ze dan ook sterk de wens om hierover transparant te zijn naar InterimWorX toe. “Ik hoefde de opdracht contractueel niet meer via InterimWorX te doen, maar de verstandhouding is dusdanig goed dat ik het om die reden wel graag zo wilde. Je gunt elkaar iets.”

Meedenken met jou als ZZP’er

“Wat ik zo fijn vind aan InterimWorX is dat ze ook altijd bereid zijn om te sparren.” Petra noemt voorbeelden als het onderhandelen en bepalen van de tariefstelling. “Er zijn bureaus die niet open over het tarief zijn. Je praat echt als ondernemers met elkaar bij InterimWorX”, geeft Petra aan.

Die functie van sparringspartner noemt Petra ook voor de momenten waarop je op gesprek gaat bij een potentiële nieuwe opdrachtgever. “De mensen bij InterimWorX kennen hun opdrachtgevers zó goed dat ze vaak precies begrijpen en onder woorden kunnen brengen wat ik heb ervaren tijdens een intakegesprek. Na de intake bellen we altijd met elkaar zodat we over het gesprek kunnen sparren.”

De best mogelijke match

“Als ik een opdracht voor InterimWorX doe, dan weet ik dat de dingen die zij over de opdrachtgever vertellen ook écht zo zijn. Dat merk je vooral wanneer je er daarna zelf werkt: dat hebben ze zó goed ingeschat en overgebracht, waardoor ik er altijd vertrouwen in heb dat iets wat voelt als een goede match ook daadwerkelijk een goede match is. Door deze goede match kom je als consultant in je kracht waardoor je de opdrachtgever ondersteunt in het behalen van de doelstellingen. Dat vind ik echt heel knap. Bovendien geeft mij dit de zekerheid dat ik ook lastige situaties met hen kan delen. Ik voel geen drempel om dat te vertellen. Wederzijds vertrouwen kun je niet veinzen en dit zit bij InterimWorX echt meer dan goed,” sluit ze ons interview af.

frame
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame